Haberler

CHP'li Eski Milletvekili Mustafa Aksoy Vefat Etti

Güncelleme:

CHP'li eski Milletvekili ve Çiçekdağı Belediye Başkanlığı yapmış olan Karaoğlan lakaplı Mustafa Aksoy Memleketi Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde toprağa verildi.

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi eski Belediye Başkanı ve CHP eski milletvekili 85 yaşındaki Mustafa Aksoy vefat etti.

BAĞLARBAŞI MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara'da hayata gözlerini yuman eski milletvekili için TBMM'de tören düzenlendi. Daha sonra Aksoy'un cenazesi Çiçekdağı'na getirildi. Aksoy'un cenazesi, merkez Fatih Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Bağlarbaşı mezarlığında toprağa verildi.

14 VE 15. DÖNEMDE VEKİLLİK YAPMIŞTI

Mustafa Aksoy, 1963-1969 arası Çiçekdağı Belediye Başkanı olmuş, ayrıca CHP'den 14 ve 15'inci dönem Milletvekilliği yapmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aksoy Çiçekdağı Karaoğlan Kırşehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

KEMALiST CHP,li:

biz artik cenazelerimizi anitkabirden kaldirmak istiyoruz, , bizim tapinagimiz orasi, , lütfen bizi cami. ye mecbur etmeyin, , cami, den hoslanmiyoruz. .

8
25
yanıtYanıtla
servet...:

ALLAH rahmet eylesin. . .

19
1
yanıtYanıtla
cimbom:

ALLAH RAHMET EYLESİN. . .

14
0
yanıtYanıtla
EGEMEN:

abim güzel insan çok üzüldüm başımız sağolsun

13
0
yanıtYanıtla
hikmet:

cenazede neden siyasetci arkadaşları yok ALLAH rahmet eylesin

5
2
yanıtYanıtla
Mehmet CELİKmobilWeb@haberler.com:

Çok üzüldüm ,sevilen bir insandı allah rahmet eylesin.

6
1
yanıtYanıtla
Recber AzizmobilWeb@haberler.com:

Git Kemal kenan ismet seni cehnem de bekliyurlar orda lailik savunun

3
4
yanıtYanıtla
hacoğlu köyü-çiçekdağı:

48 yıllık çiçekdağlıyım. . orda pek siyasi görüşe bakmazlar seviliyorsan çevrende varsa gerisi kolay. . . . Rabbim kabir azabından korusun. . . . ozan ne demiş ? benim sadık yarim kar topraktır

6
0
yanıtYanıtla
cobanmobilWeb@haberler.com:

Izmirde kilictaroglunun yolunu cevirdim ve dedimki kilictaroglu hani istanbula belediye baskani oldugunda ihtiyaci olan ailelere 600 lira maas bagliyacaktin izmirde senin simdi belediye baskanin var soyle bana 600 lira maas baglasin dedim bana dediki sen onu gercekmi sandin ne kadar aptalsin

2
3
yanıtYanıtla
hasan doğan:

MUSTAFA ABİYİ YAKINDAN TANIRDIM. ŞAHSINA MÜNHASIR BİR İNSANDI. MİLLETVEKİLİ İKEN, HİZMET İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATARDI. BİLDİĞİM KADARIYLA HİÇ EVLENMEDİ. İLÇESİ ÇİÇEKDAĞI''NIN BİR SORUNU GÜNDEME GELSE, MUTLAKA KATKI SAĞLARDI. ELİNDEN NE GELİYORSA. SİYASİ GÖRÜŞE PEK BAKMAZDI. YETERKİ İNSAN OLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN. . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title