Haberler

CHP'li Ersin, Uyuşturucuyla İlgili Konuşurken Gözyaşlarını Tutamadı

TBMM Genel Kurulu'nda Uyuşturucuyla İlgili Bir Konuşma Yapan CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, Duygulanınca Gözyaşlarını Tutamadı.

TBMM Genel Kurulu'nda uyuşturucuyla ilgili bir konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, duygulanınca gözyaşlarını tutamadı.

TBMM Genel Kurulu'nda uluslararası anlaşmalar ele alınırken, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Suudi Arabistan Krallığı Hükümeti Arasında Güvenlik, Uyuşturucu ve Psikotrop Maddelerle Mücadele Alanında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı'nın görüşmeleri yapıldı. Daha önce de uyuşturucu konusunda önemli araştırmalara imza atan ve geçen yasama döneminde bu konuda raporlar hazırlayıp bir araştırma komisyonu kurulmasını, gençlerin zehirlenmemesi için acilen gerekli

tedbirlerin alınmasını isteyen CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamadı. Uyuşturucu kullanan çocuklarla görüştüğünü söyleyerek anlattıklarından kimsenin etkilenmemesinin mümkün olmadığını ifade eden Ersin, "Kendi çocuklarımın geleceğinden, kendimden, ülkemin geleceğinden endişe duymamak mümkün değil. Lütfen; 22. dönem parlamentosunun, dünyanın en önemli sorunu olan uyuşturucu sorununda daha etkili önlemler alınmasına katkı sağlanmasını istiyorum" dedi.

(AU-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title