Haberler

CHP'li Erbatur'un Hayal Kırıklığı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Gaye Erbatur, Gezdikleri Yerlerde Vatandaşların "Bizi Bu Partiden Kurtarın" Dediğini İfade Ederek, "Ama Gördüğüm Kadarıyla Hislerim Beni Yanıltmış" Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Gaye Erbatur, gezdikleri yerlerde vatandaşların "Bizi bu partiden kurtarın" dediğini ifade ederek, "Ama gördüğüm kadarıyla hislerim beni yanıltmış" dedi.

Erbatur, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Türkiye'nin pek çok yerinde oy kayıpları olduğunu belirten Gaye Erbatur, "Ben birinci parti olacağımızı söylerken yaptığımız seçim kampanyalarında gördüklerime dayanıyordum. Yani bizim gittiğimiz esnaf, çiftçi, sanayici, memur AK Parti'ye oy vermeyeceğini söylüyordu. Gezdiğimiz yerlerde vatandaşlar, 'Bizi bu partiden kurtarın' diyordu. Biz de artık insanlar AK Parti'ye oy vermeyecek, büyük çoğunlukla

oylarını bize verecekler diye düşündük" dedi.

Seçim sonucunu propaganda çalışmaları sırasında aldığı izlenimle örtüştüremediğini ifade eden Erbatur, "Çünkü, bu seçimde insanlar AK Parti'ye oy vermeyeceğini söylüyordu. İnsanlar AK Parti'ye oy verdiler ve oy vereceklerini söylemekten çekindiler. Yani açık yüreklilikle, sözlerinin arkasında mı durmadılar? Yani bize AK Parti'ye oy vereceğiz diyen çıkmadı. Belki de bizim konuştuklarımız hep CHP'li ya da MHP'liydi. Veya AK Parti'lilerin olduğu yerlere ulaşamadık. Benim gördüğüm bize karşı farklı bir

teveccühün var olduğuydu. Ama gördüğüm kadarıyla hislerim beni yanıltmış" diye konuştu.

(HT-AB-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title