Haberler

CHP'li Belediye Başkanı Partisinden İstifa Edip AK Parti'ye Geçti

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirtaş, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti ve belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirtaş, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti ve belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

CHP'DEN İSTİFA EDEREK AK PARTİ'YE GEÇTİ

2014 yılında CHP'den aday olarak Gülüç Belediye Başkanı olan Gökhan Demirtaş, AK Parti'ye geçti. Demirtaş, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı'na giderek üyelik formunu imzalayıp Gülüç Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu. Gökhan Demirtaş, 2009 yılında AK Parti'den belediye meclis üyeliği yaptığını söyledi. AK Parti'nin desteğini alarak yoluna devam edeceğini ifade eden Demirtaş, şöyle dedi:

"YOLUMUZA AK PARTİLİ OLARAK DEVAM EDECEĞİZ"

"Bu saatten sonra yolumuza AK Partili olarak devam edeceğiz. Gülüç'teki hizmetlerimizi daha da hızlandırmak amacıyla devletimizin imkanlarında faydalanmak istiyoruz. İlçe Başkanımızla, belde başkanımızla ve değerli arkadaşlarımızla beraber yatırım amaçlı daha çok hizmetler yapmak için AK Parti'nin desteğini alarak yola devam etmeyi düşündük. Daha öncede AK Parti'deydik, yine AK Partili olarak bu göreve devam etmek istiyoruz. Vekillerimizle, ilçe başkanımızla, belde başkanımızla görüşüp bu karara vardık. AK Parti camiasına hem de bizim tarafımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum."

"DEMİRTAŞ'IN PARTİMİZE KATILIMININ HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın partilerinde görev almış çalışkan bir kişi olduğunu söyledi. Demirtaş'ın beldesine AK Parti ile daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığını ifade eden Çakır, "Demirtaş'ın partimize katılımının şahsına, ailesine, Gülüç'ümüze, Ereğli'mize, Zonguldak'ımıza ve AK Partimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Ak Parti Gülüç Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title