Haberler

CHP'li Başkan Engellilerin Kafesini İhaleye Çıkardı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 31 Mart seçimlerinde göreve gelen CHP'li Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye tarafından işletilen ve daha çok engelliler ve aileleri tarafından kullanılan kafeyi ihaleye çıkarttı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 31 Mart seçimlerinde göreve gelen CHP'li Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye tarafından işletilen ve daha çok engelliler ve aileleri tarafından kullanılan kafeyi ihaleye çıkarttı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen CHP'li Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 2014 yılına kadar kardeşi Gündüz Posbıyık tarafından işletilen ve AK Partili Belediye tarafından tahliyesi yapılan Sahil Kafe'yi ihaleye çıkarttı. 2014 yılından bu yana belediye tarafından işletilen ve ucuz olduğu için tercih edilen Sahil Kafe'nin bir bölümü ise özel bireyler ve ailelerinin kullanımına uygun hale getirilmişti. Mayıs ayı meclisinde AK Parti'li Belediye Meclis Üyeleri'nin red oyuna karşılık, CHP'li Belediye Meclis Üyelerinin kabul oyları ile Sahil Kafe'nin ihaleye çıkarılmasının önü açıldı. Kafenin ihale edilmesi sonrasında engellilere ayrılan bölümünde kapatılması öngörülüyor. Sahil Kafe'nin ihaleye çıkarılması ile ilgili olarak gelen tepkiler üzerine CHP'li Belediye Başkanı Halil Posbıyık yazılı bir açıklama yaparak işletmenin zarar ettiğini ve bu nedenle ihaleye çıkarttıklarını iddia etti. Kdz. Ereğli Belediyesi eski yönetimi ise Sahil Kafe'nin hiçbir şekilde zarar etmediğini tam aksine engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal bir eksikliği yerine getirmesine rağmen kar ettiğini savundu. CHP'li Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın plajlar bölgesindeki işletmeyi, Çınar Altı mevkinde bulunan iki ayrı kafeteryayı da belli aralıklarla ihaleye çıkartacağı belirtildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Halil Posbıyık Zonguldak Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title