Haberler

CHP'li Antmen: "Cumhur İttifakı, Mersin'e hizmet edilmesini önlemeye çalışıyor"

Güncelleme:

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Cumhur İttifakı'nın, Mersin'e hizmet edilmesini önlemeye çalıştığını ileri sürdü.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Cumhur İttifakı'nın, Mersin'e hizmet edilmesini önlemeye çalıştığını ileri sürdü.

Antmen, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Mersin Büyükşehir Belediyesinin, yeni yatırımlar yapmak ve faiz yükünü azaltmak için defalarca borçlanma talebinde bulunduğunu, ucuz krediler için yetki istediğini ancak Belediye Meclisinin AK Parti'li ve MHP'li üyelerinin her defasında bu talepleri reddettiğini ifade etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinin AK Parti ve MHP'li üyelerinin tek derdinin siyasi olduğunu, Mersin'e hizmet edilmesinin önünü tıkadıklarını savunan Antmen, "En son bir şey yaptılar ki bunun izahı yok, Mersinliler tarafından affedilmesi olanaklı değil." diye konuştu.

Mersin'in kurtuluşunun 100'üncü yılında Mersin Metrosu'nun temelinin atıldığını hatırlatan Antmen, "Mersin Uray Caddesi'ndeki dekovil hattından bu yana 100 yıllık bir rüya hayata geçmeye başladı ancak ulaşımı rahatlatacak metro projesinin finansmanı için gerekli borçlanma talebi, tıpkı İstanbul'da olduğu gibi Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde çoğunluğu oluşturan, Cumhur İttifakı'na mensup AKP'li ve MHP'li üyeler tarafından reddedildi. Cumhur İttifakı, utanmadan Mersin'in önünü tıkıyor, Mersin'e hizmet edilmesini önlemeye çalışıyor. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar Mersin Büyükşehir Belediyesinin hizmet etmesine engel olamayacak." ifadelerini kullandı.???????

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title