Haberler

CHP'li Adaylardan Balçova'da Önemli Mesajlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova İlçe Örgütü'nün düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen sandık görevlileri adeta gövde gösterisi yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova İlçe Örgütü'nün düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen sandık görevlileri adeta gövde gösterisi yaptı. Toplantıya katılan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Örgütümüzde bu çalışma azmi ve inanç varken kimse İzmir üzerine planlar yapmasın" dedi.

CHP Balçova İlçe Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği Seçim Stratejisi ve Birlik Toplantısını düzenlenen kahvaltı ile gerçekleştirdi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde görev alan sandık görevlileri ve mahalle sorumlularının yanı sıra; CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve belediye meclis üyeleri katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, "Balçova'nın gücü belli, bu gücümüzü tekrar sandığa yansıtarak partimiz adına rekorlar kıracağız. Balçova'daki hizmet aşkımız artarak devam edecek" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır Balçova'da çok şanslı olduklarını ifade ederek, "Türkiye'ye örnek olmuş, marka olmuş bir belediye başkanımız var. Bizler şehrini, vatanını, bayrağını, seven insanlarız. Bu ülkeyi kimseye bırakmayacağız" dedi.

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise partililere yaptığı konuşmada, "2004'ten bu yana sizlerin güzel yüreği ile mücadeleniz ile Balçova Halkı'na adaletli bir hizmet veriyoruz. Bu seçimlerde de durmayacağız. Kapı kapı gezerek vatandaşlarımıza mutfaktaki yangını anlatacağız, biberin kilosunun 13 lira olduğunu anlatacağız. Sizin anlattığınız vatandaşta sizin gibi bizler gibi kasaba gidip gönlünce alışveriş yapamıyor. Çocuğunun eğitimi için para bulamıyor. Vatandaşa partimizin çözüm önerilerini anlatarak oylarını isteyeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız, güç olacağız ve çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak için iktidar olacağız" diye konuştu.

"Bu seçimde İzmir'de rekorlar kıracağız"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer de, "Dünyanın en bereketli toprakları olan Türkiye'de yaşamamıza rağmen mutlu değiliz. Bu yaşam kalitesini bu ülkenin güzel insanları hak etmiyor. Bu bir kader olamaz bunu değiştirmek mümkün. Bunun için siyaset yapıyoruz. Anadolu'nun öncüsü İzmir'de bunu başarırsak tüm Türkiye'ye örnek olacağız. İzmir demokrasisi ile birlikte yaşama kültürü ile ve de AKP'ye boyun eğmediği için Türkiye'de her zaman örnek olmuştur. Bu seçimlerde iktidar partisi de çok zor durumda. Patlayacak ekonomik krizi bastırmaya çalışıyorlar. Tüm ülkede oluşturacağımız başarı hikayesinin öncüsü yine İzmir olacak. Bu seçimde İzmir'de rekorlar kıracağız. İzmir'in gözlerinin içine bakarak müjde bekleyen Türkiye'ye, Balçova'nın Kadınları bu müjdeyi verecek. Bu müjdeyi Balçova'dan İzmir'den yazmaya başladık" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise Balçova'ya her geldiğinde başarılı belediye hizmetlerini gördüğü için gurur duyduğunu ifade ederek, "Balçova'da engellilere, spora, eğitime ve en önemlisi kadınlara yapılan destekler için başkanımıza teşekkür ediyorum.Örgütümüzde bu çalışma azmi ve inanç varken kimse İzmir üzerine planlar yapmasın" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title