Haberler

CHP'li Adaylar Haymana ve Polatlı'da

.

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP'nin Ankara 1'nci Bölge adayları şehir turlarına Haymana, Polatlı ve Temelli ile devam etti. CHP Genel Sekreteri Önder Sav, yapılan salon toplantılarında adayları tek tek tanıttı.

CHP'nin Ankara birinci bölge milletvekili adayları, merkez ilçelerdeki temasların ardından bugün de Haymana, Polatlı ve Temelli ilçelerini ziyaret etti.

Ankara İl Başkanlığı'nın düzenlediği geziye, CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Genel Başkan Yardımcı Eşref Erdem, Nesrin Baytok, Özgün Ökmen, Levent Gök, Emrehan Halıcı, Faruk Yavuz, Hakkı Suha Okay ve diğer adaylar katıldı.

Sabah erken saatlerde CHP Genel Merkezi'nde buluşan adaylar, ilk olarak Haymana'nın Oyaca Beldesi'ne geldi. Burada kalabalık bir vatandaş topluluğu ile karşılanan adaylar, oluşturulan konvoy eşliğinde Haymana'ya geçildi. Haymana'da CHP ilçe örgütü tarafından karşılanan adaylar, daha sonra düzenlenen bir salon toplantısında Önder Sav tarafından tanıtıldı. Adaylar, tanıtım toplantısının ardından Haymana Kaymakamı Süleyman Erdoğan'ı makamında ziyaret ettiler. Önceki dönemlerde Haymana'da CHP İlçe Başkanlığı yapan Levent Gök ile Haymanalı olan Eşref Erdem ve Özgün Ökmen yoğun ilgi gördü.

CHP'li adaylar Haymana'daki temaslarının ardından Polatlı'ya geçti. Polatlı'da, kalabalık bir partili gurup tarafından karşılanan adaylar, düzenlenen salon toplantısı ile ilçe halkına tanıtıldı. Tanıtım toplantısında en yoğun ilgiyi Polatlı'lı olan Faruk Yavuz gördü.

Toplantının ardından adaylar, Polatlı Kaymakamı Hüseyin Eker ve Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik'i makamında ziyaret ettiler. CHP'li adaylar, Polatlı'nın ardından Temelli ilçesinde de vatandaşlarla buluştu.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Spor

3.Sayfa Kadın Magazin Sağlık Kültür Sanat Politika Spor Dünya Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title