Haberler

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Altungün'de Adaylığını Açıkladı

CHP Kuşadası İlçe Başkanı M. Esat Altüngün, Kuşadası Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı. 6 Ocak'ta Yapılan Olağan Kongrede İlçe Başkanlığına Seçilen Altungün, 2004 Yerel Seçimlerinde de CHP'den Belediye Başkan Adayı Olmuştu. Bilindiği Kısa Bir Süre Öncede Kuşadası'nın AK Parti'li Belediye Başkanı Fuat Akdoğan Önümüzdeki Yerel Seçimlerde Yeniden Aday Olacağını Açıklamıştı. Akdoğ...

CHP Kuşadası ilçe Başkanı M. Esat Altüngün, Kuşadası Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 6 Ocak'ta yapılan olağan kongrede ilçe başkanlığına seçilen Altungün, 2004 yerel seçimlerinde de CHP'den Belediye Başkan adayı olmuştu. Bilindiği kısa bir süre öncede Kuşadası'nın AK Parti'li Belediye Başkanı Fuat Akdoğan önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden aday olacağını açıklamıştı. Akdoğan'dan sonra Altungün'ün da adaylığını açıklamasıyla seçimlere 14 ay gibi bir süre olmasına rağmen Kuşadası Belediye Başkanlığı için aday olanların sayısı ikiye çıkmış oldu.

CHP Kuşadası ilçe Başkanı Esat Altungün, 29 Mart 2004 tarihinde seçimi kaybettiğinin ertesi gününden itibaren aday adaylığının zaten söz konusu olduğunu belirterek, " Şu an asli görevim ilçe başkanı olarak partimizi iktidarı taşımaktır. Aday adaylığı ile ilgili düşüncemi devam ettiriyorum. Günü gelince o sürece girdiğimizde ve partimizin yetkili organları görev verirse bu görevi 2004 yerel seçimlerinde olduğu gibi yeniden üstleneceğim. Benim adaylığım 29 Mart 2004'den buyana devam ediyor. Adaylığım aslında bugün açıkladığım veya bugün ilan ettiğim bir şey değil. Seçimi kaybettiğimin ertesi gününden itibaren devam eden bir hedefim " dedi.

Önümüzdeki yerel seçim süreciyle ilgili çok iddialı olduklarını kaydeden CHP Kuşadası ilçe Başkanı M. Esat Altungün, " Kuşadası'nın değişimine öncülük yapacak projelerle halkın huzuruna çıkacağız. Hem geçmişten elimizde bulunan, hem de yeni şartlara göre belirlenen projelerin hazırlığını yapıyoruz. Kuşadası'nda bir çok şey eksik. Günlük yaşama standartlarından, ticari şartlara kadar hiçbir şeyin iyi gitmediği ortada. Zaten, bir şeyler iyi gitmediği için biz göreve talibiz. Kuşadası'nın acil olarak değişim ve dönüşüme ihtiyacı var. Ancak bu değişim sadece kişilerin adını ve soyadını değiştirme anlamında değil. Görev yapma anlayışı ile bugüne kadar uygulanan sistem anlayışını değiştirme iddiamız bizim asıl olan iddiamızdır " diye konuştu.

(ZH-MB-

(ZH-MB-Mİ-)

02.02.2008 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title