Haberler

CHP Keşan Gençlik Kolları'ndan Yılbaşı Ziyaretleri

CHP Keşan Gençlik Kolları Teşkilatı, Yeni Yılla İlgili Olarak Bastırılan Saatleri İl ve İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Ederek Dağıtmaya Devam Ediyor

CHP Keşan Gençlik Kolları Teşkilatı, yeni yılla ilgili olarak bastırılan saatleri il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek dağıtmaya devam ediyor.

CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zeki Özkan, gençlik kolları üyeleri ile birlikte CHP Edirne İl Başkanı Nejat Gencan, Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Arabacı, Merkez İlçe Başkanı Şükrü Atamgüç, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Havsa İlçe Başkanı Fedai Işık, Uzunköprü Belediye Başkan Vekili Hüsamettin Çotra, Uzunköprü İlçe Başkanı Ramis Özgen, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı ziyaret etti. Zeki Özkan, ziyaretlerde Keşan kadın Kolları tarafından bastırılan saatleri hediye ettiler.

Gencan ve diğer ilçe başkan ve belediye başkanları da Zeki Özkan'a ve gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.

Özkan, CHP Gençlik Kolları olarak tüm bölge halkının yeni yılını kutladıklarını ve yeni yılda herkese huzur ve mutluluk dolu bir yıl dilediklerini belirtti. (DEM-RC-MHD) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title