Haberler

CHP İstanbul Örgütünde Yeni Yönetim İş Başında

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na atanan Gürsel Tekin'in, CHP MYK'ya sunduğu yeni yönetim kadrosu onaylandı. CHP'nin İstanbul'da başkanı bulunmayan 6 ilçeye de atama yapıldı.

CHP İstanbul İl başkanı Gürsel Tekin, ANKA'ya yaptığı açıklamada, il örgütündeki gelişmelere ilişkin bilgi verdi.

Tekin, eski yönetimde kendiyle çalışmak isteyen 10 kişiyle birlikte oluşturduğu yeni yönetim kadrosunun CHP MYK'ya tarafından onaylandığını söyledi. Başkanı bulunmayan 6 ilçe örgütüne de atama yapıldığını ifade eden Tekin, onaylanan listeye göre yönetimin şu isimlerden oluştuğunu ifade etti:

"Gürsel Tekin, Battal İlgezdi, Gökhan Zeybek, Zafer Nuhoğlu, Uygur Çakmak, Murat Antik, Hüseyin Aydoğdu, İmam Çelik, Nalan Gonca Çelik, Seyfi Erbaş, Tuncer Meriç, Benan Baykal, Ali Rıza Akyüz, Nafiz Ünlü, Avni Aksu, Uğur Afacan, Erol Abik, Muhittin Akalyan, Yılmaz Kocaoğlu, Koray Yücel, Nevzat Altun."

-BAŞKANI BULUNMAYAN 6 İLÇE ÖRGÜTÜNE ATAMA YAPILDI-

Tekin, Pendik İlçe Başkanlığı'na Tuncay Aktaş'ın, Üsküdar İlçe Başkanlığı'na Fikret Çabuk'un, Gügören İlçe Başkanlığı'na Selami Özdemir'ın, Bağcılar İlçe Başkanlığı'na Zeki Çetin'in, Silivri İlçe Başkanlığı'na Abdullah Yıldırım'ın, Fatih İlçe Başkanlığı'na ise Şerafettin Sefer'in getirildiğini bildirdi.

-HEDEF YEREL SEÇİMLER-

Tekin, yeni yönetim olarak ciddi hedefleri bulunduğunu, en temel hedeflerinin ise 1.5 yıl sonra yapılacak olan yerel seçimler için hazırlık yapmak olduğunu söyledi. "İstanbul'da genç kadrolarla, yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Bizim temel hedefimiz, 1.5 yıl sonra yapılacak yerel yönetim seçimidir. İstanbul'da çok iddialıyız" diyen Tekin, İstanbul'un kaderine terk edilmiş gecekondu ve varoşlarında "CHP Semt Evleri" açacaklarını, halkla ilişkilerin bu evlerde sağlanacağını kaydetti. Tekin, "Bu bölgelerde 10-14 yıl önce bize ciddi oy veren vatandaşlarımız var, onları yeniden kazanacağız. İstanbul'la ilgili su sorunu, trafik, alt yapı, imar, güvenlik gibi sorunlarına ilişkin ciddi projeler hazırlıyoruz. 2-3 ay sonra İstanbul halkıyla projelerimizi paylaşacağız yani biz seçimden 8 ay 1 yıl önce bütün projelerimizle seçime hazır olacağız" diye konuştu. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title