Haberler

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel Odunpazarı'nı Ziyaret Etti

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi’nin en genç parti meclis üyesi ve aynı zamanda İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ile bir araya geldi.

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi'nin en genç parti meclis üyesi ve aynı zamanda İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Kazım Kurt'un makamında gerçekleşen görüşmede, Odunpazarı'nda değişimin hissedildiğini söyleyen Milletvekili Adıgüzel, Odunpazarı Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Odunpazarı Belediyesi'nin çağdaş ve sosyal belediyecilik ilkesini sonuna kadar benimsediğini sözlerine ekleyen Adıgüzel, sosyal demokrat anlayışın ışığının İç Anadolu'dan parladığını ifade etti.

Başkan Kurt, vatandaşın mutluluğunun ve huzurunun sosyal demokrat bir anlayışla sağlanacağını, Odunpazarı ilçesinde başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların mutlu olduğu bir kent yaratmak için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Gerçekleştirdikleri çalışmalarla Türkiye'ye örnek olduklarını ve yapılmayanları yaptıklarını ifade eden Başkan Kurt, bu alanda iddialı olduklarını vurguladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Onursal Adıgüzel Kazım Kurt Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title