Haberler

CHP İstanbul?da Bir Günde Yüzlerce Etkinliğe İmza Atıyor

CHP İstanbul İl Başkanlığı, kentin onlarca farklı noktasında düzenlediği yüzlerce etkinlikle seçim hazırlıklarını sürdürdü.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, kentin onlarca farklı noktasında düzenlediği yüzlerce etkinlikle seçim hazırlıklarını sürdürdü. CHP'li milletvekili adayları, sabah saatlerinde İstanbul'un en hareketli yerleri olan toplu taşıma duraklarında başlayan çalışmalarına esnaf ve ev ziyaretleriyle devam ederken; akşama doğru da Galata Köprüsü üzerinde sıradışı bir etkinliğe imza attı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Milletvekili Adayları ilk olarak sabahın erken saatlerinde İstanbul'un 40 ayrı noktasında vatandaşlara simit ve meyve suyu dağıttı. CHP'li milletvekili adayları, metro, metrobüs ve otobüs duraklarında işlerine yetişmeye çalışan İstanbullulara kahvaltılık simit ve meyve suyu ikram etti. CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program çerçevesinde İstanbul'un hemen her bölgesinde gerçekleştirilen bu uygulama, vatandaşları da bir hayli memnun etti. Sabahın erken saatlerinde otobüse bindikleri esnada karşılarında CHP'li milletvekili adaylarını gören bazı vatandaşların hem şaşırdığı hem de mutlu olduğu görüldü. CHP milletvekili adayları, ikramlardan dolayı kendilerine teşekkür eden vatandaşlara 7 Haziran'da oylarına talip olduklarını söyledi. Benzer çalışmalarını seçim gününe kadar her sabah gerçekleştirecekleri belirtilen CHP'li milletvekili adayları, öğle saatlerinde ilçelerde gerçekleştirdikleri alan çalışmalarının ardından akşama doğru da Galata Köprüsü'nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütü'nün Galata Köprüsü üzerinde gerçekleştirdiği etkinlik de renkli görüntülere sahne oldu. Ellerinde parti bayrakları, balonlar, flamalar ve broşürlerle Eminönü'nden Karaköy'e kadar insan zinciri oluşturan CHP'lilere yoldan geçen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bir grup partili ise CHP bayraklarıyla süslenen bir vapurla Galata Köprüsü'nün altından geçerken aynı anda yüzlerce kırmızı ve beyaz renkli balon gökyüzüne bırakıldı. Karadan ve denizden yapılan etkinliklerle binlerce İstanbullunun dikkatini çeken CHP'liler, dağıttıkları el broşürleriyle de seçmenden oy istedi. Onlarca seçim otobüsü ve yüzlerce kişiyle Galata Köprüsü'nde kampanya sürecinin en renkli ve coşkulu etkinliklerinden birine imza atan CHP İstanbul İl Örgütü, seçim şarkılarına da eşlik ederek hem eğlendi hem eğlendirdi. Etkinliğe, Sezgin Tanrıkulu, Mustafa Sarıgül, Yüksel Mansur Kılıç, Selina Doğan ve Güven Karataş'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı katıldı.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Galata Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title