Haberler

CHP ile Tüsiad Cumhurbaşkanlığı Konusunda Hemfikir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, Tüsiad Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'a Bir Mektup Göndererek, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine İlişkin Sözlerine Tümüyle Katıldıklarını İfade Etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın Yüksek İstişare Toplantısı'nda dile getirdiği "Cumhurbaşkanlığı seçimleri toplumsal uzlaşma ile gerçekleştirilmelidir" şeklindeki sözlerinin tümüyle katıldıklarını söyledi.

Mustafa Özyürek, TÜSİAD Başkanı Yalçındağ'a bir mektup göndererek, Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda dile getirdiği sözlere destek verdi. Özyürek, Yalçındağ'ın Yüksek İstişare Toplantısı'nda dile getirdiği ve Cumhurbaşkanlığının toplumsal uzlaşıyla seçilmesi gerektiği, bunun devlet organlarının sağlıklı çalışması, toplumsal huzur açısından önemli olduğu yönündeki sözlerine tümüyle katıldıklarını söyledi. Özyürek mektubunda, "Herhangi bir uzlaşma sağlanmadan seçilen Cumhurbaşkanı Türkiye'nin değil AKP'nin Cumhurbaşkanı olur. CHP olarak uzun zamandır ifade etttiğimiz bu görüşlerimize TÜSİAD gibi etkin bir sivil toplum kuruluşunun da katılmış olmasından mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Size ve şahsınızda TÜSİAD camiasına başarı dileklerimi sunuyorum" diye yazdı. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title