Haberler

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Eskişehir'de kapalı pazar yeri açılışında konuştu Açıklaması

Güncelleme:

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Biz sandığı bekliyoruz.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Biz sandığı bekliyoruz. Vatandaş sandığı bekliyor. Ülke, bu cendereden kurtulmak istiyor. Oylarınızı verirseniz bu iktidarı değiştirebilirsiniz." dedi.

Özel, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde Mahmudiye Belediyesi Kapalı Halk Pazar Yeri'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, erken seçim talep ettiklerini, vatandaştan oy istediklerini dile getirdi.

Özellikle son günlerde herkesin gözünün dolar kurunda olduğunu belirterek ekonomide uygulanan politikaları eleştiren Özel "Bu kötü yönetimden ülkeyi yönetenler sorumlu. Buradan çağrıda bulunuyoruz. Hem bizim belediyelere hem de Türkiye'deki tüm belediyelere. Yıl sonunda geçen sene hedeflediğiniz kur neyse biz borcu oradan ödeyelim. Üstü kötü yönetiminiz, iş bilmezliğiniz olduğu için onu mutlaka Hazine üstlensin. Aksi durum vatandaşı cezalandırmaktır." şeklinde konuştu.

Özel, herkesin kendi iddiasıyla sınandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"2021 yılında şekerde, unda, bulgurda, ayçiçeği yağında kilo ve ambalaj sıkıntısı var, '1 paketten fazla alamazsın' deniliyor. 1940'lardaki İsmet Paşa'nın ülke için aldığı tedbiri diline dolayanlar bugün 80 yıl sonra Türkiye'yi o noktaya getirdiler. Bugün geldiğimiz noktada biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkenin savrulduğu noktadan, ekonominin getirildiği noktadan üzüntü, utanç duyuyoruz. Çağrımız şudur, artık erken seçim değil, derhal seçim zarurettir. Cesaretiniz varsa koyun sandığı millet karar versin. Biz sandığı bekliyoruz. Vatandaş sandığı bekliyor. Ülke, bu cendereden kurtulmak istiyor. Oylarınızı verirseniz bu iktidarı değiştirebilirsiniz. Değiştirirseniz Türkiye'nin makus talihine el koyarsınız."

İktidarın değişmesi durumunda döviz kurunun ve enflasyonun düşeceğini, işsizliğin biteceğini savunan Özel, "Bunu Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapacağız. Bunu dostlarımızla, ittifak ortaklarımızla yapacağız. Seçimden sonra Türkiye'nin önü açıktır." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek pazar yerinin açılışı gerçekleştirildi. Özel ve beraberindekiler, pazarı gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Pazar yeri açılışına CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilçe belediye başkanları katıldı.

Özel, CHP Mahmudiye İlçe Başkanlığını da ziyaret etti.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Togo Cumhuriyeti Özgür Özel Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title