Haberler

CHP Grup Başkanvekili Özel: "Bu Meclisin çalışmamasını kabullenemiyoruz"

Güncelleme:

CHP Grup Başkanvekili Özel: "Bu Meclisin çalışmamasını kabullenemiyoruz" Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, vatandaşın çalışırken Meclisin de çalışmasını istediğini belirterek, "Bu Meclisin çalışmamasını kabullenemiyoruz.

CHP Grup Başkanvekili Özel: "Bu Meclisin çalışmamasını kabullenemiyoruz"

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, vatandaşın çalışırken Meclisin de çalışmasını istediğini belirterek, "Bu Meclisin çalışmamasını kabullenemiyoruz. Buna vatandaşımız ile birlikte isyan ediyoruz ve bu konuda üzerimize düşen her yola başvuracağımızı ve gayret göstereceğimizin bilinmesini istiyoruz" dedi.

Özel, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Özel, korona virüsü seyrinden umutlu olduklarını belirterek, tedbirin elden bırakılmamasını istedi ve ikinci dalganın gelebileceğini hatırlattı. Özel, "Bu ayın artık platonun oluştuğunu, rakamlarda düşüş beklendiğini, ayın sonuna doğru normalleşmeyi ümit ediyoruz. Uzun süredir evlerinde bulunan ve aslında hepimizin sağlığı için evlerinden dışarıya çıkmaksızın ciddi sıkıntılar çeken 65 yaş üstü büyüklerimizin ellerinden öpüyoruz. 20 yaş altındaki küçüklerimizi de biraz daha sabır kendilerine tavsiye ederek, kendilerini sevgiyle kucaklıyoruz" ifadelerini kullandı.

Özel, Mecliste çok az sayıda görevlinin bulunduğunu söyleyerek, vatandaşın çalışırken Meclisin de çalışmasını istediğini ifade etti. Özel, "Meclisi oluşturan AK Parti ve makbul muhalefet partisi MHP oluşan çoğunluk bloku, bu Meclisi Haziran'ın ilk haftasına kadar çalıştırmak istemiyor. Yoksulların, işsizlerin, emekçilerin, emeklilerin, esnafların ve gençlerin talepleri, beklentileri bir yerde dururken bu Meclisin çalışmamasını kabullenemiyoruz. Buna vatandaşımız ile birlikte isyan ediyoruz ve bu konuda üzerimize düşen her yola başvuracağımızı ve gayret göstereceğimizin bilinmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

S-400'lerin nereye konuşlandırılacağını, aktive edilip edilemeyeceğini, tank-palet fabrikası yatırımının akıbetini ve öğretmen atamasını sorduklarını ifade eden Özel, "Bizim üç sorumuza cevap ver ya da önünde durduğunu öğrendiğimiz kararname, 20 bin öğretmen ataması yapacağız dediniz. Özel ders vererek geçinmeye çalışan, dershanelere, özel okullarda ders vererek geçinmeye çalışan, sözleşmeli personel olan, Milli Piyango bileti satan, pazarda marul satan öğretmenlerden 20 bini havalara hopladı, sevinç çığlıkları attılar, ama halen göreve başlamadılar. Sebep kararname imzalanmadı, sebep bu dönemde maaş ödemeyelim. Bu konuda da en ufak bir açıklama yapılmadı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Özgür Özel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title