Haberler

CHP Giresun Milletvekili Karaahmetoğlu Açıklaması

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, "Giresunspor, herkesin gurur kaynağı olduğu gibi hangi düşünceye sahip olunursa olunsun tüm Giresunluları bir araya getirebilen en önemli marka değerdir" dedi.

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, " Giresunspor, herkesin gurur kaynağı olduğu gibi hangi düşünceye sahip olunursa olunsun tüm Giresunluları bir araya getirebilen en önemli marka değerdir" dedi.

Karaahmetoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunspor'un kent için ciddi bir marka olduğunu belirtti.

Giresunspor'un bulunduğu ligde başarı gösterip PTT 1. Lig'e, ardından da Süper Lig'e çıkmasını gönülden umut ettiklerini ifade eden Karaahmetoğlu, şunları söyledi:

"Giresunspor, herkesin gurur kaynağı olduğu gibi hangi düşünceye sahip olunursa olunsun tüm Giresunluları bir araya getirebilen en önemli marka değerdir. Bizlere düşen görev olursa her Giresunlu gibi takımımızın yanında olup elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz."

Muhabir : Aytekin Özdemir / Gülizar Şenel

Yayıncı: Orhan Topal - GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Selahattin Karaahmetoğlu Giresunspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title