Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Sayın Bahçeli Eleştirebilir, Canı Sağolsun; Hatta Bence Hükümet...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Sayın Bahçeli eleştirebilir, canı sağolsun; hatta bence hükümet sözcülüğüne de soyunabilir" -"Hayatım boyunca ne Pensilvanya'ya gittim, ne Pensilvanya ile konuştum, ne de Pensilvanya bana teşekkür etti" "Hiçbir zaman başka bir ülkeden destek arayışı içine girmedim.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Sayın Bahçeli eleştirebilir, canı sağolsun; hatta bence hükümet sözcülüğüne de soyunabilir"

-"Hayatım boyunca ne Pensilvanya'ya gittim, ne Pensilvanya ile konuştum, ne de Pensilvanya bana teşekkür etti"

"Hiçbir zaman başka bir ülkeden destek arayışı içine girmedim.Bu ülkenin insanları ile birlikte mücadele etmek benim için onurdur"

-"Ben yürüyorum, evinde oturan hanım için, tarlada çalışan çiftçi için, görevini yapan memur için, çalışan işçi için, herkes için yürüyorum"

BOLU - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünün sekizinci gününe, Bolu'nun Gerede ilçesi yakınlarındaki Kazanlar köyü mevkisinden başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title