Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Görüşleri farklı diye hiç kimseyi ötekileştirmemeliyiz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Görüşleri farklı diye hiç kimseyi ötekileştirmemeliyiz. Eğer bunu yapabilirsek, bu ülkede gerçekten de barışı getirmiş olacağız." dedi.

Yenimahalle Belediyesi tarafından Batıkent'te düzenlenen iftar programına katılan Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın Yenimahalle'yi çok güzel hale getirdiğini, getirmeye de devam edeceğini söyledi.

"Babalarımız, dedelerimiz bize güzel bir Cumhuriyet bıraktılar." diyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Biz de çocuklarımıza güzel bir Cumhuriyet bırakmak istiyoruz. Kimliği ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızla kucaklaşmalıyız, bütün vatandaşlarımızı sevmeliyiz. Onların görüşleri farklı diye hiç kimseyi ötekileştirmemeliyiz. Eğer bunu yapabilirsek, bu ülkede gerçekten de barışı getirmiş olacağız. Her gün şehitlerimizin gelmesini istemiyoruz, her gün yeni gazilerimizin olmasını istemiyoruz. Televizyonlarda haberleri büyük bir keyifle izlemek istiyoruz ama şimdi maalesef haberleri izlemekten korkuyoruz. Oysa soframıza otururken huzur içinde oturmak istiyoruz. Bu ülkenin her şeyden önce huzura ihtiyacı var, bu ülkenin her şeyden önce barışa ihtiyacı var. Barışın ve huzurun olduğu bir Türkiye'de hepimiz kardeşçe yaşayacağız. Türkiye, hepimize yeter, Türkiye dünyaya yeter."

Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla iftar yaptı ve ardından sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Yenimahalle Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu Fethi Yaşar Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak?
title