Haberler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan İzmir'de Açılış Turu (4)

ÇİĞLİ'DE AÇILIŞ YAPTIİzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe belediyelerinin yaptığı tesislerin açılışlarına Çiğli ile devam etti.

ÇİĞLİ'DE AÇILIŞ YAPTI

İzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe belediyelerinin yaptığı tesislerin açılışlarına Çiğli ile devam etti. Çiğli Evka 2'de bulunan Pelikan Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende, ilk olarak Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, konuştu. Genel başkanlarının isteği doğrultusunda, çocukları, gençleri, kadınları soysal yaşama katan projelere ağırlık verdiklerini anlattı. Harmandalı Spor Salonu'nun yanı sıra Pelikan Sosyal Tesisleri, Düğün Salonu, Toplantı Salonları, Kafeterya, Spor Salonu ile 9 parkı hizmete açan Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra kürsüye çıktı.

TÜRKİYE'NİN CHP'YE İHTİYACI VAR

Tören alanını dolduran vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, "İzmir gerçekten de sadece Türkiye'nin değil, dünyanın dikkatle izlediği kentlerden birisi. Sağlıklı bir kentleşme süreci var. Çalışıyor üretiyor, istihdam yaratıyor. Dolayısıyla Türkiye'nin göz bebeği" dedi. Cumhuriyet ve Atatürk'ünü vazgeçilmezleri olduğunu da ifade eden Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet bizim vazgeçilmezimiz, Atatürk vazgeçilmezimizdir. İnsanımız vazgeçilmez değerdir. Cumhuriyeti ve kurucu değerlerini sahipleniyoruz. Onlardan uzaklaştığımız zaman Türkiye sorunlarla karşı karış kalıyor. Darbe yaşamamak, dikta yönetimini yaşamamak için yapacağımız tek şey demokratik özgürlükçü bir Türkiye. Bunun arkasında hepimiz kapı gibi durmalıyız. Bütün Türkiye'yi bayrağımı sevdiğim gibi seviyorum. Atatürk'ü vatanımı sevdiğim gibi seviyorum. Kurucu değerleri sonuna kadar savunuyorum. Kimlik, inanç, yaşam tarzı üzerinden siyaset yapılmaz. İnsan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır. Benim başımın üzerinde yeri vardır. Türkiye'nin huzura birlikte yaşamaya barışa ihtiyacı var. Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı var. Bütün yurttaşlarıma söylüyorum biz hiçbir ayrım yapmayacağız. Kimsenin ekmeğiyle oynamadan herkese hizmete etmek istiyoruz" dedi.

Türkiye'de annelerin iki temel derdinin olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, "Birincisi oğullarını askere gönderen anneler, ne zaman sağlıklı eve dönecek diye bekliyor. İkincisi çocuklarına iş arıyor, bulamıyor. İki temel sorun için annelere söz veriyorum. CHP iktidarında bu iki sorunu çözeceğim. Barışı, huzuru getireceğim. Ayrımcı bir dil kullanmayacağım. Yeter ki demokrasiden, cumhuriyetten yana olsun" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Menemen'e geçmek üzere ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Çiğli İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title