Haberler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu’nun (AP) sözde Ermeni soykırımı kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) sözde Ermeni soykırımı kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AP'nin sözde Ermeni soykırımı kararıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Konuya ilişkin görüşlerini takipçileriyle paylaşan Kılıçdaroğlu, "AB ülkelerinin büyükelçileri ile yaptığım görüşmede AP'nin Ermeni meselesiyle ilgili kararını doğru bulmadığımızı net bir şekilde belirttim. AP'nin bu kararının yanında, Papa'nın da konuyu Müslüman-Hristiyan eksenine çekiyormuş gibi algılanan açıklamasını kabul edilemez görüyoruz. Elbette tarihimizle yüzleşiyoruz, ama geçmişte yaşanan acı olayların siyasi hesaplara malzeme edilmesini de asla kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Twitter Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title