Haberler

CHP Genel Başkanı Baykal'dan Bayram Mesajı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Bu Bayram Halkımızla Hortumlama ve Yolsuzlukların Yerine Dayanışmayı, Şeffaflığı, Ayrılıkçılığın Yerine Kardeşliği, Birliği, Gericiliğin, İrticanın Yerine Laik Cumhuriyetin Aydınlanma Devrimini Egemen Kılacağımızı Vaat Ederek Kucaklaşacağız" Dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Bu bayram halkımızla hortumlama ve yolsuzlukların yerine dayanışmayı, şeffaflığı, ayrılıkçılığın yerine kardeşliği, birliği, gericiliğin, irticanın yerine laik Cumhuriyetin aydınlanma devrimini egemen kılacağımızı vaat ederek kucaklaşacağız" dedi.

Deniz Baykal, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Sevinçlerimizi üzüntüye dönüştüren iç ve dış odaklarla bu odakların içimizdeki uzantılarının kardeşçe kucaklaşmamızı engellemek, birliğimizi, dayanışmamızı zaafa uğratmak, huzurumuzu, mutluluğumuzu bozmak için oynadığı oyunlara bir kez daha dikkatinizi çekiyor, ama bu oyunların bizlerin kardeşçe kucaklaşmasına engel olamayacağını belirtmek istiyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title