Haberler

CHP Genel Başkanı Baykal:

Kadıköy Belediyesi Tarafından Yaptırılan ve 78 Bin İlköğretim Okulu Öğrencisine Hizmet Verecek Olan Çocuk Sağlığı Polikliniği'nin Açılışını Yapan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Belediyelerin Bölünmesi İyi Niyetli Bir Girişim Değil" Dedi.

Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan ve 78 bin ilköğretim okulu öğrencisine hizmet verecek olan Çocuk Sağlığı Polikliniği'nin açılışını yapan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Belediyelerin bölünmesi iyi niyetli bir girişim değil" dedi.

İstanbul Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan ilçede bulunan ilköğretim okullarında eğitim gören 78 bin çocuğa hizmet verecek olan Çocuk Sağlığı Polikliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP İstanbul Milletvekilleri, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, CHP'li yöneticiler, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. İçerenköy'de hizmete açılan ve çocuklara yönelik hizmet verecek olan Poliklinikte, öğrencileri muayeneleri ve tahlilleri ücretsiz yapılacağı belirtildi. Açılış töreninde bir konuşma Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, önümüzdeki yerel seçimlerde yine büyük bir başarı ile çıkacaklarını söyleyerek "Sayın Genel Başkanım, size söz veriyorum. Seçimlerde tüm belediyeleri alacağız" dedi.

Törende konuşan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Belediye başkanı Selami Öztürk'ün hizmetlerini överek, bölgede yaşayan insanların hak ettiği bir düzeye gelebilmeleri için, bölgenin olanaklarını iyi niyetle başarılı bir şekilde kullandığını söyledi. Çocuk sorunu ülkenin en temel sorunu olduğuna da vurgu yapan Baykal, "Ne yazık ki çocuk ölümlerini, anne ve çocuk sağlığını arzu ettiğimiz düzeye oturtabilmiş değiliz. Çocuk ailenin ilk döneminde anne-babanın binbir güçlükle hayat mücadelesi verdiği dönemlerde, aileye katılan yeni bir insan olarak beraberindeki sorunlarla aileyi sarsar. Çocuk hastalandığı zaman ailenin huzuru mutluluğu ortadan kalkar. Artık burada bir sağlık polikliniği var. En iyi şekilde tedavileri yapılacaktır" diye konuştu.

Kadıköy gibi diğer bazı belediyelerin bölünmesini de eleştiren Deniz Baykal, buna bir anlam veremediğini söyledi. Bunların iyi niyetli bir girişim olmadığını ifade eden Baykal "Belediyemize dokunulmasın diye 30 bin imza toplandı. Bir belediyenin sınırları belirlenirken, orada yaşayan insanlara sorulmaz mı? Demokrasinin gereği, belediye ile ilgili bir değişiklik yapılması gerekiyorsa, bunu orda yaşayan insanlarla paylaşmak değil mi? Nerde kaldı demokrasi?" şeklinde konuştu.

Deniz Baykal, sağlık polikliniğinin açılış kurdelesini kestikten sonra, çocuklarla sohbet ederek, gösterisini izledi.

(FA-FA-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title