Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası’nda düzenlenen kahvaltılı bir toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası'nda düzenlenen kahvaltılı bir toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

Kuşadası CHP İlçe Başkanı Soner Kaplan ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın da katıldığı toplantıda muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Tezcan, CHP'nin demokrasinin, barışın ve kardeşliğin adresi olduğunu vurgulayarak "Türkiye'nin içinde bulunduğu kaostan kurtulmasının tek yolu CHP iktidarıdır" dedi.

Toplantıda, muhtarlar Kuşadası'nda yaşanan en önemli sıkıntının Çevre Yolu olduğunu dile getirirken Tezcan, konunun takipçisi olduğunu belirterek Karayolları Genel Müdürlüğü ile Aydın Valiliği'ni bir kez daha göreve davet etti. Tezcan "Kuşadası'nda yaşanan ölümlü kazaların önüne bir an önce geçilmesi gerekiyor. Hiçbir şey insan hayatından daha değerli olamaz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Tezcan, yerel yönetimler alanında Büyükşehir Yasası'ndan kaynaklanan sorunlara da dikkat çekerek "Partimizin Seçim Bildirgesi'nde, üzerinde yeterince çalışılmadan ve aceleyle geçirilen Büyükşehir Yasası'nın yeniden ele alınması talebi bulunuyor. CHP olarak Büyükşehir Yasası'ndan kaynaklanan yetki karmaşasına ve sorunlara son vermek için mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Deniz Özer Bülent Tezcan Kuşadası Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title