Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selvi, Gebze'yi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi ve CHP Kocaeli İl Başkanı Sefa Sirmen, Gebze'yi Ziyaret Etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi ve CHP Kocaeli İl Başkanı Sefa Sirmen, Gebze'yi ziyaret etti.

Gebze İlçe binasında yapılan basın toplantısında Cevdet Selvi, "Yaşam koşulları zorlaştıkça kaygılar da artıyor. Yerel yönetimlerde belediyeler sorumsuz ve plansızca kullanılan kaynaklar, insanları mağdur ediyor. 6 yıldır Türkiye'nin gerçeklerine uymayan politikalarla Türkiye bu noktaya getirildi" dedi.

Kocaeli ve Gebze'de yapılan çalışmaları eleştiren Sefa Sirmen ise "Hizmet ve çalışma her yerde yapılıyor. Ancak Kocaeli ve özellikle Gebze'de çalışmalar yapılırken insanlar mağdur ediliyor. Önemli olan çalışmalar yapılırken önlemler alıp, vatandaşı mağdur etmemektir" diye konuştu.

Düzensizce yapılan çalışmalar sebebiyle bir çok esnafın yolunun kapandığını ve esnafın siftah etmeden iş yerlerini kapattıklarını belirten Sirmen, "Tüm bunların hesabını kim verecek. İnsanlara verdikleri değer burada ortaya çıkıyor. Bu kadar büyük kaynaklara rağmen doğru yatırım yapılmaması vatandaşı mağdur ediyor" şeklinde konuştu.

(MEA-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title