Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, partisinin bölge toplantısına katıldı

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "CHP'li ilçe belediye başkanlarından büyükşehir belediye başkanı oluyor ve çok da güzel oluyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "CHP'li ilçe belediye başkanlarından büyükşehir belediye başkanı oluyor ve çok da güzel oluyor. CHP'li ilçe başkanlarından bakanlar göreceksiniz arkadaşlar. CHP'de bu kadrolar var." dedi.

Salıcı, kentteki bir otelde düzenlenen partisinin " Hatay, Kahramanmaraş, Kilis ve Osmaniye İlleri Bölge Toplantısı"nda, hükümetin ekonomi yönetimini eleştirdi. Partisinin, Türkiye'yi yönetme azminde olduğunu belirten Salıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu toplantılar, bunun hazırlık toplantılarıdır. Bu kadrolar bizde var, bu kadrolar aynı zamanda Türkiye'nin geleceğine hazırlık yapan kadrolar. Hani bazen soruyorlar ya 'Kiminle yöneteceksiniz? CHP'nin kadroları var diyorsunuz, bize bir anlatın.' diye. Zannediyorlar ki tuzak soru, yani izah etmekte CHP'liler zorlanacak. Şu anda bizim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Ekrem İmamoğlu, 2019 seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce Beylikdüzü Belediye Başkanıydı. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve İstanbul'u gayet güzel yönetiyor. Sayın Mansur Yavaş, Ankara'nın bir ilçesinin belediye başkanıydı, seçildi. Ankara'yı gayet güzel şekilde yönetiyor. Sayın Vahap Seçer, Zeydan Karalar, Muhittin Böcek... İsimlerini arttırabilirim. CHP'li ilçe belediye başkanlarından büyükşehir belediye başkanı oluyor ve çok da güzel oluyor. CHP'li ilçe başkanlarından bakanlar göreceksiniz arkadaşlar. CHP'de bu kadrolar var."

Hatay'ın son günlerde hareketli günler yaşadığını, dün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, bugün de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın kentte olduğunu hatırlatan Salıcı, "DEVA Partisi il kongresinde seçilecek arkadaşlara da buradan başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Oğuz Kaan Salıcı İstanbul Hatay Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title