Haberler

CHP Esnaf Kurultayı Düzenliyor

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, TESK Yöneticileri ve Bağlı Federasyonlar ile Esnaf ve Sanatkar Birlikleri Başkanlarına Mektup Göndererek, Partisinin 26 Kasımda Düzenleyeceği "Esnaf Kurultayı"na Davet Etti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, TESK yöneticileri ve bağlı federasyonlar ile esnaf ve sanatkar birlikleri başkanlarına mektup göndererek, partisinin 26 Kasımda düzenleyeceği ''Esnaf Kurultayı''na davet etti.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Baykal TESK yöneticileri ve bağlı federasyonlar ile esnaf ve sanatkar birlikleri başkanlarına kurultaya ilişkin birer mektup gönderdi.

Açıklamaya göre mektubunda, ''CHP olarak esnaf ve sanatkarlarımızla ülkemize, aşımıza, işimize birlikte sahip çıkacağız'' diyen Baykal, bu amaçla düzenledikleri Esnaf Kurultayı'nda sorunların ele alınacağını ve çözüm önerilerinin ortaya konulacağını, böylece esnafın sesinin Ankara'dan tüm Türkiye'ye duyurulacağını ifade etti.

Kurultay için 50 bin broşür basıldığı, sinevizyon gösterisi, afiş ve bez pankartlar hazırlandığı, kurultay nedeniyle ilk kez ''Halkın Partisi, Halkın Lideri'' yazılı bez afişin kullanılacağı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title