Haberler

CHP Eskişehir Han Belediye Başkan Adayı Erdal Şanlı Kimdir?

Güncelleme:

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP Eskişehir Han Belediye Başkan adayı Erdal Şanlı oldu. Peki, Eskişehir Han Belediye Başkan adayı olan Erdal Şanlı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Kemal Kılıçtaroğlu'nun açıkladığı listeye göre 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP Eskişehir Han Belediye Başkan adayı Erdal Şanlı oldu. Peki, CHP Eskişehir Han Belediye Başkan adayı olan Erdal Şanlı kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Erdal Şanlı hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN ERDAL ŞANLI KİMDİR?

6 Ağustos 1962 tarihinde Han ilçesinde dünyaya geldi. , 30 yıl TCDD-TÜLOMSAŞ'ta hizmet yaptı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi Öğretmenlik programını bitirdi. Şanlı, çok sayıda sivil toplum örgütünde çalıştı. TÜMRAYDER Başkanlığı ve Demiryol-İş Sendikası delegeliği yaptı. 1980 yılında CHP Gençlik Kollarına üye olarak siyasi hayatına başladı. SODEP, SHP, DSP'de siyaset yaptı. CHP'den 20. dönem milletvekili adayı oldu. 2009'da DSP'den Tepebaşı ilçesi İl Genel Meclisi üyeliğine seçildi.

CHP Eskişehir Han Belediye Başkan Adayı Erdal Şanlı Kimdir?

EŞKİŞEHİR HAN'IN MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI

Bahçeşehir Üniversitesi, siyaset okulu, küresel tehdit terörizm, kriz yönetimi ve psikopolitik, global liderlik ve yerel yönetimler dalında sertifikalar aldı. Ardından 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Han Belediye Başkanı seçildi. , 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden CHP'nin Eskişehir Han ilçesi Belediye Başkan Adayı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title