Haberler

CHP'den 'Teşekkür' Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Özer Ülken ve İl Yöneticileri, Mimarlar Odası Antalya Şubesi, Antalya Tabipler Odası ve Antalya Diş Hekimleri Odası'nı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Özer Ülken ve il yöneticileri, Mimarlar Odası Antalya Şubesi, Antalya Tabipler Odası ve Antalya Diş Hekimleri Odası'nı ziyaret etti. Ülken, referandum öncesi 'Antalya Hayır Diyor' platformunda yer alan meslek odalarını ziyaret ederek teşekkür ettiklerini bildirdi.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi Başkanı Osman Aydın'ı ziyaretinde konuşan CHP Ülken, odanın kamu yararına yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. CHP olarak içlerinin rahat olduğunu belirten Ülken, 'Çünkü çok büyük rant kenti olan Antalya'da denetim görevinizi gerçekten çok adil ve yasalara uygun şekilde yapıyorsunuz. Belediyelerin uygulamaları konusunda sizlerin de görüşlerini alıyoruz. Ufkumuzu genişletiyorsunuz. İyi ki varsınız' dedi.

Referandum hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ülken, Türkiye'yi kötü günlerin beklediğini savunarak, Cumhuriyetin korunması, ülkenin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmenin herkesin görevi olduğunu söyledi.

Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın da, 'hiçbir partinin arka bahçesi değiliz' diyerek, şöyle konuştu:

'Büyükşehir Belediyesi'nin yanlış bir uygulaması olursa eleştirmeye ve gerekirse dava açmaya hazırız. Ancak Büyükşehir Belediyesi'ne Yüzüncü Yıl tahsisi yaptı. Ne Lara Kent Parkı'nı sattı, ne de battı çıktılar yaparak trafiği alt üst etti. Ortada dava açacak bir durum yok.'

- ANTALYA TABİP ODASI-

Heyet daha sonra Antalya Tabip Odası'nı ziyaret ederek Oda Başkanı Arif Bulut ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. İl Başkanı Ülken, burada yaptığı konuşmada da, referandum öncesi 'Hayır Platformu'nda yer aldıkları için tabiplere çok teşekkür ettiğini bildirdi. Hükümetin, yaptığı uygulamalarda Türk halkını özel hastanelere mecbur bıraktığını ileri süren Ülken, sağlıkta hızlı bir özelleştirme ve ticarileştirme girişimleri yaşandığını savundu. CHP il örgütü bünyesinde bir sağlık komitesi kurduklarını hatırlatan Ülken, hekimleri bu komite çalışmalarına katılmaya ve sorunları ile projelerini CHP ile paylaşmaya davet etti.

Antalya Tabip Odası Başkanı Arif Bulut da, devletin özel hastaneleri cazip hale getirmeye ve onlara müşteri bulmaya çalıştığını belirterek, 'Hükümet sağlık sektöründen eline çekmek, devlet hastanelerini hızlı ticarileştirerek halkı kaderiyle baş başa bırakmak istiyor' diye konuştu.

- DİŞHEKİMLERİ ODASI-

Antalya Diş Hekimleri Odası Başkanı Caner Güleç ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden heyet, Hayır Platformu'nda yer aldıkları için teşekkür etti. Ülken, ülke genelinde yüzde 42'lik hayır oyunun çıkarılmasına destek olan diş hekimlerine teşekkür ederek, şöyle konuştu:

'Başbakan referandum sonrası yüzde 58'si zafer gibi görüyordu. Ancak daha sonra yüzde 42 hayır oyunun kendileri için ne kadar olumsuz olduğunun farkına vardı ve bunun telaşını yaşıyor. Hukukun üstünlüğüne karşı siyasetin emrinde bir hukuk yaratma girişimlerinde bulunuyor. Gizli gündemleri ortaya çıkmaya başladı ancak bu oyunları CHP bozacaktır. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden ilerici yurtsever halkımızla her zaman birlikte mücadele edeceğiz.'

Antalya Diş Hekimleri Odası Başkanı Caner Güleç de, oda yönetimi olarak tüm partilere eşit mesafede olduklarını söyledi. Güleç, 'Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet için, ülke bütünlüğü ve çıkarları için çalışıyoruz. Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu içinde kendimizi ifade edip mücadele veriyoruz' dedi.

(YB-ŞEN) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title