Haberler

CHP'den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Kırsalında Teröristlerle Girilen Çatışmada Şehit Olan Er Mehmet Cücük'ün Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep milletvekili Yaşar Ağyüz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan er Mehmet Cücük'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehitkamil ilçesi Aktoprak beldesine bağlı Göksuncuk köyünde ikamet eden şehit er Mehmet Cücük'in babası Cabbar Cücük ve ailesine yapılan taziye ziyaretine milletvekili Ağyüz'ün yanı sıra İl Başkanı Nöfer Küllük, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Ziyarette, şehit babası Cabbar Cücük'e başsağlığı dileyen Ağyüz, Meclis'teki bütün milletvekillerinin aynı acıyı paylaştığını ve terörü bitirmek için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Acı büyük bir acı. Hepimizin acısı. Şehit vermek büyük bir onurdur.

insan canına kıyan hainler utansın. İnşallah hepimizin çabasıyla bu terör biter. Parlamentoda hepimiz bunun için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Nöfer Küllük ise terör örgütü PKK'nın yabancı devletler tarafından desteklendiğini öne sürerek, "Millet olarak çok zor günler geçiriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğüne göz diken yabancı devletler, ulusal bütünlüğümüzü parçalamak için PKK'yı alet olarak kullanıyor. Bu devletler terör örgütü PKK'ya ağır silahlar başta olmak üzere her türlü yardım ve desteği veriyor. Bu devletlerin başında ABD var. Biz şimdi PKK'ya destek veren ABD'ye 'Savaşı durdur' diyoruz. Bu mümkün değil" ifadelerini

kullandı.

Ziyaret sonunda CHP İl Başkanı Nöfer Küllük, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından şehit ailesine verilmek üzere gönderilen yardım çekini şehit babası Cabbar Cücük'e teslim etti.

(TB-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title