Haberler

CHP'den Pub Açılışı

Cumhuriyet Halk Partisi (chp) Edirne İl Başkanı Nejat Gencan, Havsa'da Pub Açılışı Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Nejat Gencan, Havsa'da PUB açılışı yaptı.

Nejat Gencan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Yıldırım, Suat Polat, Sadettin Yaşa, Edis Ün ile Havsa İlçe Başkanı Fedai Işık, Mesut Yeşil'e ait işyerinin açılışına katıldı.

Yeşil Aile Çay Bahçesi içindeki PUB'un sahibi Mesut Yeşil, açılışta yaptığı konuşmada Havsa'daki yüksekokul öğrencilerinin yaşamlarına bir yenilik ve ilçeye bir hareketlilik kazandırmak düşüncesi ile Green Pub' adını verdiği eğlence mekanını açtıkları için mutlu olduklarını söyledi. Yeşil, Gencan ve parti yöneticilerine bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Nejat Gencan da yeni iş yerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Gencan, 'Burada pırıl pırıl gençlerimizi görüyorum. Sizlerde bu mekanda daha samimi arkadaşlıkların ve dostlukların paylaşımı içerisinde olursanız bu mekanın yaşamasını sağlarsınız. PUB'un Havsa'ya yeni bir hava getirmesi diliyorum' dedi.

Daha sonra Gencan, PUB'un açılışını yaptı.

(GÜR-RC-ÜNS) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title