Haberler

CHP'den Polis Haftası Kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, Polis Teşkilatı'nın Kuruluşun 162.yıldönümü Sebebiyle Yaptığı Açıklamada, Türk Ulusu'nun Her Zaman Polisine Güvendiğini ve Gerekli Desteği Verdiğini Söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, Polis Teşkilatı'nın kuruluşun 162.yıldönümü sebebiyle yaptığı açıklamada, Türk Ulusu'nun her zaman polisine güvendiğini ve gerekli desteği verdiğini söyledi.

Vatandaşların hak ve özgürlüklerini kullanabilmeleri, herşeyden önce toplumda dirlik ve düzenliğin sağlanmasıyla olanaklı hale geleceğini belirten CHP Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, "Polis örgütümüz de, dirlik ve düzenin sağlanması için her zaman çaba göstermektedir. Polisimizin bu yönde attığı adımlar, ülkemizin demokratikleşme sürecine hız vermektedir. Türk ulusu her zaman polisine güvenmiş ve görevini yerine getirmesin de ona her türlü desteği vermiştir. Görevlerini yerine getirirken, toplumun huzuru için gerektiğin de çekinmeden canlarını veren kahraman polislerimiz, her zaman saygı ve şükranla anımsanacaktır. Polis örgütümüzün, halkımızın kendisine olan güven ve desteğini, çağdaş görev anlayışı ile daha da pekiştirerek sürdüreceğine inanıyoruz. Bu inançla, Cumhuriyet Halk Partisi olarak polis teşkilatımızın 162. yılını kutluyor. Görevlerinde üstün başarılar diliyoruz" dedi.

(AV-SÇ-Y)

09.04.2007 18:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title