Haberler

CHP'den AK Parti'li Belediye Başkanı Mustafa İça'ya Davet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Sabahattin Uçar, Bir Süre Önce Yerel Seçimlerde Tekrar Aday Olacağını Açıklayan Belediye Başkanı Mustafa İça'ya, CHP Kapılarının Sonuna Kadar Açık Olduğunu Söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Sabahattin Uçar, bir süre önce yerel seçimlerde tekrar aday olacağını açıklayan Belediye Başkanı Mustafa İça'ya, CHP kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

İHA muhabirine konuşan Uçar, "Biz parti Mustafa İça'ya adaylık için herhangi bir teklif götürmedik. Bir süre önce, bir gazeteci arkadışımız bana, 'Mustafa İça AK Parti'den aday olmazsa siz düşünürmüsünüz?' diye soru sordu. Ben de 'neden olmasın' dedim. İça gibi çalışkan bir belediye başkanına partimizin kapısı sonuna kadar açık. Şimdi aynı düşüncedeyim. İça eğer AK Parti'den ay olsazsa kendisine bizim kapılarım sonuna kadar açıktır" dedi.

Ak Parti'li Belediye Başkanı Mustafa İça, bir hafta önce yerel seçimlerde tekrar belediye başkan adayı olacağını açıklamıştı. İça, açıklamasında hangi partiden aday olacağını ise belirtmemişti.

(EFE) 01.07.2008 17:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title