Haberler

CHP'den "Adalet Mitingleri"

"Adalet Mitingleri"nin ilkinin 26 Ocak'ta Adana'dan başlayacağını ve tüm bölgelerde yapılacağını bildirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan,

"Adalet Mitingleri"nin ilkinin 26 Ocak'ta Adana'dan başlayacağını ve tüm bölgelerde yapılacağını bildirdi.

Tezcan, partisinin Adana İl Başkanlığı'nda Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı'nın da katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin son dönemde demokrasinin ve demokratik örgütlenmelerin doğrudan doğruya iktidar eliyle dönüştürülmeye, tasfiye edilmeye çalışıldığı bir süreç yaşadığını ileri sürdü.

Demokratik kitle örgütleri ve sendikal örgütlerin kendilerini karşılamalarını önemsediklerini belirten Tezcan, "Çünkü iktidar yandaş sendikalar, yandaş sivil toplum yaratma konusunda son 10 yılda çok ciddi adamlar attı" dedi.

Bu düzenin adaletsiz olduğunu, partisinin adında adalet olan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin, milletin kendisine 10 yıllık iktidarında tanıdığı yetkiyi kötüye kullandığını öne süren Tezcan, "10 yıllık devri iktidarında adaletsiz bir düzen yaratmıştır. Bu düzen adaletsiz. Ekonomik, toplumsal ve siyasal düzen adaletsiz. Günlük hayat adaletsiz. Hayatın içerisinden adaleti çekip çıkardılar, baskıyı ve zulmü soktular. İşte onun için bu adaletsizliğe karşı artık 26 Ocak'ta Adana'dan başlamak üzere bütün Türkiye'de 'adalet istiyoruz' diyeceğiz, adalet çığlığının işaret fişeğini siz buradan Türkiye'ye yakacaksınız" diye konuştu.

Hükümetin ekonomi politikasını eleştiren Tezcan, "Bu düzene sizlerle birlikte 'dur' diyeceğiz ve önüne geçeceğiz. CHP iktidarı gelecek sosyal devleti de tesis edecek, sosyal adaleti de yeniden kuracak" ifadesini kullandı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin kapatılmak istendiğini de öne süren Tezcan, "CHP olarak buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Muhabir: Ali Güreli

Yayıncı: İsa Sansar - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Tezcan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title