Haberler

CHP'den 94. Yıl Kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı, CHP’nin 94. kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı, CHP'nin 94. kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Atatürk Anıtı'ndaki program CHP çelenginin anıta bırakılması ile başladı. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmalar yapıldı. CHP'nin Cumhuriyet'in koruyucusu ve bekçisi olduğunu belirten CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz, "Nice 94 yıllara" dedi.

Tekin: "CHP'nin bilmediği tek şey, 'domuzluktur' onu da öğrenemeyecek"

CHP'nin 94 yıllık bir siyasi tecrübe olduğunun altını çizen CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, "CHP'nin 94. yıldönümü hepimize kutlu olsun. Bu 94 yıllık çınarın altında çok partiler geldi geçti. Birçoğu yok oldu ama CHP hep var oldu. CHP, Cumhuriyet'in, demokrasinin ve sosyal hayatın huzur ve laik bir yaşam biçimiyle gelecek nesillere aktarılacağının teminatıdır. Bu dev kuruluş, 94 yıllık tecrübeyi bünyesinde barındırırken, bilmediği tek şey, 'domuzluktur', domuzluğu da bundan sonra öğrenemeyecek, dürüst, karakterli bir şekilde gelecek nesillere Cumhuriyet'in varlığını aktaracaktır" diye konuştu.

CHP'nin kuruluşunun, İzmir'in kurtuluşu ile aynı güne denk geldiğini ifade eden CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "Bugün CHP'nin görkemli kuruluşunu kutlarken, ayrıca 1922 yılında İzmir'in de kurtuluş günü. İzmir'in kurtuluşu, ülkemizin tam bağımsızlığının ilan edildiği gündür. Savaşın bittiği gündür. Bize milli iradeyi kuranlar, devrimleri gerçekleştirenler, hukuku getirenler, bizi özgür ve demokratik bir ülkede yaşatmaya çalışanlara, yol verenlere ve Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyoruz. CHP'nin kuruluş yıldönümü kutlu olsun" şeklinde konuştu.

Program, konuşmaların ardından çeşitli marşların söylenmesiyle son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Samsun İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title