Haberler

CHP'den 19 Mayıs Çelengi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Teşkilatı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle resmi tören dışında Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Teşkilatı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle resmi tören dışında Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Sabah saatlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen resmi törenin ardından, CHP'de Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni düzenledi. CHP İl Başkanı Ulaş Karasu tarafından anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Bu sırada yoldan geçen araçlar ve vatandaşlar da saygı duruşunda bulundu. Törenin ardından basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışının 95'inci yılını, 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramını, adına yakışır bir şekilde coşkuyla, şölen havası içinde şarkılarla, türkülerle, mutluluk ve sevinç çığlıklarıyla kutlayamıyoruz. Çünkü yüreğimiz yanık. Çünkü resmi rakamlara göre kömür ocağından 301 can çıkardık, onları bağrımıza gömdük. Bu nedenler kömür karasından daha kara ihmallerin, sorumsuzlukların neden olduğu kapkara günler yaşıyoruz. Ama tarihimiz tanıktır ki, her karanlığı aydınlık takip eder ve kapkara karanlığın en yoğun olduğu an, aydınlığa en çok yaklaşılan andır. Bu dün de böyleydi, bugün de böyle olacaktır. diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title