Haberler

CHP'de Ankara İçin İsmi Geçen Mansur Yavaş'tan Bazı Partililere Tepki: Gökçek'ten Ne Farkları Var

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konuşulan Mansur Yavaş, "Mansur Yavaş olmasın, kaybedeceksek de bizden biri olsun" açıklaması yapan CHP'lilere "Bunu söyleyenlerin Melih Gökçek'ten ne farkları var? " diyerek tepki gösterdi.

Adı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen Mansur Yavaş, "Mansur Yavaş olmasın, kaybedeceksek de bizden biri olsun" açıklaması yapan CHP'lilere tepki gösterdi. Yavaş, "Bunu söyleyenlerin Melih Gökçek'ten ne farkları var? Gökçek de benden olana hizmet götürürüm, olmayana götürmem diyordu; aynı şeyi şimdi de onlar söylüyor" dedi.

Mansur Yavaş, Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'ya konuştu.

"İŞ BİRLİĞİ YAPMAK İÇİN CHP'Yİ SEÇTİM"

Kendisine milletvekilliğinin de önerildiğini ancak kabul etmediğini belirten Yavaş, "Mehmet Bekeroğlu, Abdüllatif Şener gibi bünyesinde siyaset yapmak için CHP'ye gitmedim. Ben ülkücü kökenden geliyorum ve iş birliği yapmak için CHP'yi tercih ettim. Oy verenler de Mansur Yavaş olduğu için oy verdi. CHP'nin oyu yüzde 30, bir türlü yukarı çıkmıyor; belediye meclisinde aldığı oy da aynı. Ama Belediye Başkanlığında %44 oya çıktık. Bu da iş birliğinin önemini ortaya koyması için yeterli" dedi.

"GÖKÇEK'TEN NE FARKLARI VAR"

"Mansur Yavaş olmasın, kaybedeceksek de bizden biri olsun" diyen CHP'lileri hedef alan Yavaş, şu tepkiyi gösterdi:

"Bunu söyleyenlerin Melih Gökçek'ten ne farkları var? Gökçek de benden olana hizmet götürürüm, olmayana götürmem diyordu; aynı şeyi şimdi de onlar söylüyor. Bizden olana destek veririz, olmayana vermeyiz anlayışından başka bir şey değil yaptıkları."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Melih Gökçek Mansur Yavaş Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title