Haberler

CHP Bozüyük İlçe Kongresi

CHP Bozüyük İlçe Kongresi'nde başkanlığa Metin Torun, seçildi.

CHP Bozüyük İlçe Kongresi'nde başkanlığa Metin Torun, seçildi.

Belediye Düğün Salonu'nda, CHP Bilecik eski Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Ali Çağatay Karaahmet, İnönü Belediye Başkanı İsmail Karaköse, ilçe başkanları ve delegelerin katıldığı kongrenin, Divan Başkanlığı'nı da Eskişehir CHP Milletvekili Kazım Kurt, yaptı.

Karaahmet, yaptığı konuşmada, CHP'nin Türkiye'de, eğitimden sanata, ekonomiden sanayiye ve aydınlanmaya kadar bütün kanallarını açan ulusunun ve halkının yüzünü aydınlanmaya çeviren siyasi oluşum olduğunu söyledi.

CHP'nin, "hasta adam" denilen bir halk topluluğundan, emperyalizme karşı yokluk ve yoksulluk içinde mücadele vermiş ve bir devlet oluşturduğunu ifade eden Karaahmet, şöyle konuştu:

"Darbeler sola ve sol kimliğini daha önceden ortaya koyan bizlere karşı yapıldı. Bunun yanında milliyetçilere karşı yapıldı. Bu tezgahlar emperyalistler tarafından daha önce kuruldu. Bizim çocuklar darbe yaptı demediler mi- Şimdi bu iktidar o dönemin meyvelerini yiyor. Cemaatler ve tarikatlar türedi. Eksik oldukları sermaye ve beyin gücünü tamamladılar. Önleri bir şekilde açıldı. CHP, uzun yıllardır iktidar olamıyor ama CHP'nin genel başkanları gidip ABD'den icazet almıyor. CHP bu toplumun temel direği, iktidarın tek alternatifi ve bu toplumun dengesidir."

CHP İlçe Başkan adayları Hüseyin Elmas ve Metin Torun'un konuşmalarının ardından yapılan seçimlerde, 160 delegeden 130'nun oyuna alan Torun ilçe başkanlığına seçildi. Mevcut başkan Hüseyin Elmas 28 oy alırken 2 oy geçersiz sayıldı.

Yönetim Kurulu, Sevim Akçay, Aynur Avşar, Nesiye Esener, İsmail Jan, Hayri Kaya, Melike Kazıcı, Zülkari Poyraz, Yunus Sapan, İsmail Topal, Murat Tunalı, Cüneyt Uslu, Ercüment Yağmur, İrfan Yemen ve Yeter Zararsız'dan oluştu.

- BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Metin Torun Yaşar Tüzün Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title