Haberler

CHP Bilecik İl Başkanlığı Tarafından Osmaneli'de Son Miting Düzenlendi

Bilecik’in Osmaneli ilçesi Tayyare Meydanında düzenlenen mitingte, CHP Bilecik milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Çağatay Karaahmet, vatandaşlara hitap etti.

Bilecik'in Osmaneli ilçesi Tayyare Meydanında düzenlenen mitingte, CHP Bilecik milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Çağatay Karaahmet, vatandaşlara hitap etti.

CHP Bilecik Milletvekili adayı Çağatay Karaahmet, "Türkiye yeni ufuklara yelken açacak. CHP ne yaptı demişler. Çimento fabrikalarını biz yaptık, çok fabrikaları biz yaptık, demir yollarını biz yaptık, sana başbakan olacak sana cumhurbaşkanı olacak bir demokratik ortamı demokratik cumhuriyeti biz kurduk. CHP geldiği zaman imam hatipler kapatılacak, diyanet işleri kapatılacak demişler. Böyle bir şey mümkün mü İsmet Paşanın tabiri ile hadi canım sende demek lazım. Kapatacağımızı söyledikleri o imam hatipleri, diyanet işlerini CHP açtı. Bu ülkenin Müslüman halkının dinini vicdanını kullanabilmesi için yaşayabilmesi için bütün olanakları CHP sağladı. 8 Haziran günü mazbatamızı alacağız ve Ankara'da güneşi doğuracağız. Bu güneş Osmaneli'ne yansıyacak, Bilecik'e yansıyacak. Bilecik'ten 2 milletvekili çıkartacağız" dedi.

CHP Bilecik Milletvekili adayı Yaşar Tüzün de, "Osmaneli'nin insanı bölgenin en çalışkan insanlarından bir tanesi. Gerçekten çok çalışıyor ama çalıştıkça iflas ediyor, çalıştıkça fakirleşiyor, çalıştıkça yoksullaşıyor. CHP iktidarında bütün emeklilerimizin maaşlarını intibak yasası ile birlikte net 1500 TL yapacağız. Emeklilerimize ramazan ve kurban bayramında birer maaş ikramiye vererek bayramlarını bayram gibi yaşamalarını sağlayacağız. Bu sadece CHP iktidarda olduğu sürece değil ömrünün sonuna kadar devam edecek. Seçim yatırımı değil bu bizim söylemimiz geçim yatırımı. CHP iktidarında Osmaneli köylüsü çiftçisi vergi ödemeden 4.5 lira olan mazotu 1.5 liraya alacak bunun sözünü veriyoruz. Şimdiye kadar CHP'ye oy vermemiş olabilirsiniz, CHP'li de değilsinizdir buna da saygı duyuyorum ama bu dönemin önemine binaen bu aday profillerinin önemine binaen bütün Osmanelili hemşehrilerimden bütün vatandaşlarımdan bu seçimlerde Yaşar Tüzün ve Çağatay Karaahmete kısacası CHP'ye oy istiyorum ve destek istiyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Tüzün Osmaneli Türkiye Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title