Haberler

CHP, Baykal'ın Temasları ile İlgili Başbakan Erdoğan'ı Bilgilendirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Almanya ve AB Üyesi Ülkelerin Büyükelçileriyle Temasları Konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Bilgilendirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Almanya ve AB üyesi ülkelerin büyükelçileriyle temasları konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bilgilendirdi.

Öymen, Başbakan Erdoğan ile 50 dakika görüştü. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın isteği üzerine Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek 50 dakika görüştü. Öymen, Başbakan Erdoğan'a, Baykal'ın Uluslararası Güvenlik Konferansı'nda yaptığı ikili temaslarda gündeme gelen AB ile ilişkilerle, Avrupa'daki Türklerin seçimlerde oy kullanması ve çifte vatandaşlık konusunda Alman yetkililerle yaptığı temasları anlattı. Başbakan Erdoğan'a, Bavyera yöneticilerinin bu konulara olumlu yaklaştığını da açıklayan Onur Öymen, Genel Başkan Baykal'ın dün AB üyesi ülkelerin büyükelçileriyle yaptığı görüşmede ortaya çıkan temel yaklaşımlar konusunda da Başbakan Erdoğan'ı bilgilendirdi.

(MÜG-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title