Haberler

CHP Bartın Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı

CHP Bartın Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı, Ömertepesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

CHP Bartın Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı, Ömertepesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Rıza Yalçınkaya için "Bartın'ı marka kent haline getirmeye kararlıdır. O'nun sözü var" diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP MYK Üyeleri, CHP Milletvekilleri, CHP Belediye Başkan Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu toplantıda ilk konuşmayı CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş yaptı. Karakaş, Bartın'ı yerelde MHP'de alacaklarını ifade ederek şöyle dedi:

"İl örgütümüz tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Bu törenin düzenlenmesinde katılımları ile bizi onurlandıran başta genel başkanımız olmak üzere bütün genel merkez yöneticilerimize, emeği geçen partili yöneticilerimize ve en önemlisi bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Bartınlı hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ülkemizin bu günlerde geçirdiği kritik süreci ve Cumhuriyet tarihimizin en büyük yolsuzluk ve talan düzenini genel başkanımız benden sonra size anılacaktır. Ülkemizi AK Parti iktidarından kurtarma vakti geldi çattı. Hepimizin en önemli görevi ülkemizi AK Parti iktidarından Bartın'ı da yereldeki MHP iktidarından kurtarmaktır. Seçimlere yani ülkede AK Parti iktidarından ve yerel bir MHP iktidarından kurtarmaya 90 gün kadar zamanımız kaldı. Bunun için güçlerimizi birleştirmeliyiz. Bunun için parti yönetimine ve sizlere ihtiyaç vardır. Her türlü kırgınlığı bir kenara bırakıp el ele çalışma zamanıdır. CHP'nin bütün kapıları herkese sonuna kadar açıktır. Önümüzdeki yerel seçimlerde tüm halkımızı CHP çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Birlikte çalışmak ve zafer bizim olacaktır."

Bartın'ın marka kent haline geleceğini ifade eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise "Birlikte yıllardır çalıştığımız Rıza Yalçınkaya ile görüştük. Bartın'a hizmet etmek kendisi için onur olduğunu söyledi ve kabul etti. O size hizmet etmek istiyor. Bartın'ı marka kent haline getirmeye kararlıdır. Temiz siyaset izlemeye kararlıdır. Öyle bir sözü var" diye konuştu.

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Rıza Yalçınnkaya da Bartın'a hizmet etmek istediğini belirterek şunları kaydetti:

"Bu güzel günde genel başkanım bizleri yalnız bırakmadılar. Ben gerçekten çok mutluyum. Şahsım adına sizler adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Dürüst liderin, dürüst belediye başkanı olarak Bartın'da görev yapmak istiyorum. 8.5 yıl önce aday olduğumda yaşanabilir bir kent vaadiyle, sizlerin desteği ve katkısı ile Bartın'ın yaşanabilir bir kent olması için 24 saat çalıştığımızı hepiniz bilirsiniz. Doğruluktan ayrılmadan, sadece ve sadece içinde var olan Bartın sevdası için Bartın'a hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Sizlerin desteği ve katkısı ile inşallah 30 Mart'ta Bartın Belediye Başkanı olarak görev yapmak bana nasip olur. Sizlerin mutluluğu için çalışmak inşallah bana nasip olur. Allah'ın izni ile bunu başaracağımıza inanıyorum."

Konuşmaların ardından CHP Abdipaşa Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaya, Kozcağız Belediye Başkan Adayı Esat Bilsin, Kurucaşile Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sevim, Hasan Kadı Belediye Başkan Adayı Şeref Emiroğlu, Ulus Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ulus, Amasra Belediye Başkan Adayı Emin Timur ve Bartın Belediye Başkan Adayı Rıza Yalçınkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

Törenin sonunda CHP'ye geçen üyelere rozetlerini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Törende CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na çeşitli hediyeler verildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Rıza Yalçınkaya Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title