Haberler

CHP Adıyaman İl Başkanlığı Kongre Tarihi Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanlığının 30 Aralık 2017'de düzenlenen ve sonrasında iptal edilen il kongresi 10 Şubat 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Yüksek Seçim Kurulu 30 Aralık 2017'de düzenlenen CHP Adıyaman Olağan İl Kongresini partiye üyeliği bulunmayan adayların oy kullandığının tespit edilmesi üzerine iptal etmişti. Kongrenin iptal edilmesi sonrasında yeniden yapılacak olan kongre tarihi 10 Şubat 2018 tarihinde yapılması kararı alındı.

Yapılacak olan kongreyle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, "30 Aralık 2017 tarihinde yapılan ve sonrasında iptal olan Adıyaman il kongremiz 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 11: 00'de Adıyaman Belediye Konferans Salonunda yeniden yapılacak. Kongrede sadece seçim maddesine geçilip oy verme işlemi yapılacaktır. Yapılacak olan kongremizde geçen seçimde olduğu gibi Deniz Çakmak ve Murat Bilgiç yarışacak. Yapılacak olan kongremizin partimize hayırlar getirmesini temenni eder, her iki adayımıza da başarılar diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Seçim Kurulu Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title