Haberler

Chloe Ortaç'tan, Eşi Serdar Ortaç'ı Kıskandıracak Paylaşımlar!

Güncelleme:

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

PAYLAŞIMLARIYLA NEFES KESTİ

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Serdar Ortaç'in eşi Chloe Loughnan, cesur paylaşımlarına devam etti. 26 yaşındaki İrlandalı model Loughnan, paylaşımıyla takipçilerinin nefesini kesti.

Chloe Ortaç'tan, Eşi Serdar Ortaç'ı Kızdıracak Paylaşımlar!

"BU POZLAR SEDAR'I KISKANÇLIK KRİZİNE SOKUYORDUR"

Loughnan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlara yerli ve yabancı takipçileri de sessiz kalmadı. Loughnan'ın bir takipçisi paylaşımına, "Eşiniz bu paylaşımlara bir şey demiyor mu?" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi, "Bu pozlar Serdar Ortaç'ı kıskançlık krizine sokuyordu" yorumunu yazdı.

Chloe Ortaç'tan, Eşi Serdar Ortaç'ı Kızdıracak Paylaşımlar!

Chloe Ortaç'tan, Eşi Serdar Ortaç'ı Kızdıracak Paylaşımlar!

Chloe Ortaç'tan, Eşi Serdar Ortaç'ı Kızdıracak Paylaşımlar!

Chloe Ortaç'tan, Eşi Serdar Ortaç'ı Kızdıracak Paylaşımlar!

Chloe Ortaç'tan, Eşi Serdar Ortaç'ı Kızdıracak Paylaşımlar!

Chloe Ortaç'tan, Eşi Serdar Ortaç'ı Kızdıracak Paylaşımlar!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Chloe Loughnan Sosyal Medya Serdar Ortaç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (44)

Gerçekçi:

Antalya''da bakıyorum rus hatunlara ve bizmkilere. Fark var yerden uzaya kadar. Ruslar taş bizmkiler tonton

15
7
yanıtYanıtla
emine ayşe:

eee nede olsa babaları yakışıklı, onda Rus kızları da güzel oluyorlar. Rus erkekleri bizimkiler gibi 145 boylarıyla 3 metre çapında göbekleri yok.

yanıt0
yanıt0
Mert:

Sizin tipiniz Rus erkekler kadar karizma, çekici ve yakışıklı mi peki ?

yanıt1
yanıt0
boşnak güzeli pınar:

böyle güzeller trükiyede çok az. onlarda zaten türk değil bosna kökenli kızlardır yani avrupa kökenli. babam arnavut annem boşnak. bu kız gibi fiziğim var. boyum 1. 77. . güzellik zaten yani bosnalıyım slav kızı ruslar gibiyiz bizlerde. türkiyede kendimi defile yapıyor gibi hissediyorum. türk kızları kıllı basenli selülitli ve koca burunlu şişko. erkekler biz göçmen kızlara yanıp bitiyor. uğruma intihara yeltenen oldu zamanında. . üzgünüm ama çok güzeliz bilin istedim.

3
15
yanıtYanıtla
....:

eee yani, sadede gel, aranıyorum mu diyorsun? tövbe yarabbim ya

yanıt3
yanıt1
Adınızı Yazın:

BU KADIN HASTA ADAMI IYILEŞTIRIR YAŞLI ADAMI GENLEŞTIRIR ÖLU ADAMI DIRILTIR TAM ŞIFA KAYNAGI MAŞALLAH

9
6
yanıtYanıtla
Balkan:

Malesef bizim TÜRK kızlarımız şımarık ve bakımsız. . . . Chloe çok güzel ve fizik 10 numara

8
6
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Serdar anlaşılan senin boynuzlarının cilası bitmiş gönderelim de parlat biraz. .

10
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Serdarda iş yok

5
5
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BENCE BU HATUNA SERDAR KÜÇÜK GELİYOR GİBİ. O''DA HAKLI KADIN NE YAPSIN KÜÇÜCÜK ŞEYİ. BEN OLSAM NEYSE, Kİ BENİMDE YAŞIM 20 SENE ÖNCE GEÇTİ. . . .

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title