Haberler

Beşiktaş, Chicharito'nun Transferi İçin Resmi Görüşmelere Başladı

Güncelleme:

Beşiktaş, West Ham United forması giyen Javier Hernandez Chicharito için transfer görüşmelerine başladı.

Beşiktaş transfer harekatına başladı. Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 12 haftasında beklentilerin altında kalan bir performans sergileyen siyah-beyazlılar, ikinci yarıda birkaç takviye yaparak yoluna devam etmek istiyor. Özellikle forvet konusunda iyi bir golcüyle anlaşmak isteyen Beşiktaş, West Ham United forması giyen Javier Hernandez için ilk teması sağladı.

FİKRET ORMAN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta İngiltere'ye giden Başkan Fikret Orman, bu futbolcu için ilk temasını sağlarken, West Ham'a kiralık teklifinde bulunuldu. Meksikalı golcüyle ilgili girişimlerini önümüzdeki günlerde hızlandıracak olan siyah-beyazlılar, 30 yaşındaki futbolcuyla bir an önce anlaşma sağlamak istiyor. West Ham'da şu anda en fazla kazanan oyuncu olarak dikkat çeken Hernandez için de kulübü mali yükün altından kalkmak için Beşiktaş'la anlaşmaya sıcak bakıyor.

106 MAÇTA 50 GOLÜ VAR

Başkan Fikret Orman ve Transferden Sorumlu Yönetici Umut Güner, tekrar Londra'ya gidecek ve yetkililerle bir araya gelerek bu transferi tamamlayacak. Yıldız futbolcu bugüne kadar Chivas, Manchester United, Real Madrid, Bayer Leverkusen ve West Ham formalarını giydi. Meksika Milli Takımı'yla da 106 maça çıkan Chicharito, bu karşılaşmalarda 50 gol attı.

MENSAH GÜNDEMDE DEĞİL

Beşiktaş'ın transfer için görüşme halinde olduğu iddia edilen Kayserisporlu futbolcu Bernard Mensah için de herhangi bir girişimde bulunulmadı. Siyah-beyazlıların, bu futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Atletico Madrid'le anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Ancak bu futbolcu Beşiktaş'ın gündeminde değil.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

ALSANIZ NE OLACAK, BU ÜLKEDE 2 BÜYÜK TAKIM VAR BİRİ GS BİRİ FB GERİSİ BOŞŞ.

1
8
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

DJK-da KENDI SENDINI BUYUK GORUYOR

yanıt0
yanıt2
YORUMCU:

BU ADAM İLAÇ OLUR İLAÇ. . . Bİ DE ALTERNATİF SAĞ BEK ALDIK MI ŞAMPİYONUZ. . . HADİ HAYIRLI OLSUN. . .

4
4
yanıtYanıtla
HASTAA:

ÇİKARİTOOO KISACA KÜÇÜK BEZELYE BEŞİKTAŞ''IN GOL UMUDU 14 NUMARALI FORMASIYLA ÇİKAAAA-RİTOOOOO

2
5
yanıtYanıtla
MARDİN Lİ:

Bjk Alıp parlatıp Satıyor

3
1
yanıtYanıtla
Zikkurat:

Adam 30 yaşına gelmiş bu yaştan sonra parlatsan ne olur sanki 20 yaşında

yanıt0
yanıt0
KÖFTECİ SELAHATTİN:

TARAFTARIN VE MEDYANIN BAŞKAN FİKO''YA PARALAR NEREDE BASKISININ ARDINDAN, BJK YÖNETİMİ TARAFINDAN BU BASKIYI KIRMA ADINA ÇIKARILAN BU HABERLERE İTİBAR ETMEYİN ARKADAŞLAR.

3
0
yanıtYanıtla
:

yalan haber daha futbolcuların paralarını ödeyemiyor ki nasıl alacak

2
0
yanıtYanıtla
:

guiza dan daha boş bi futbolcu olacak dünya kupası maçlarında hiç ortada yoktu

1
0
yanıtYanıtla
kayserili:

yav arkadaşlar siz başkanların konuşmalarını dinlemiyorsunuz galiba adamlar battık bittik diyor siz yıldızları getiriyorsunuz şunu kafanıza sokun hiç bir yıldız futbolcu artık türkiyeye gelemez çünki külüplerde onlara verecek para kalmadı

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title