Haberler

Cherevchenko: "Zor Bir Oyun Olacak, Beşiktaş Çok İyi Durumda"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Lokomotiv Moskova antrenmanından detaylar, - Manuel Fernandes'in açıklamaları, - Igor Cherevchenko açıkalamaları, Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Cherevchenko: - "Zor bir oyun olacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Lokomotiv Moskova antrenmanından detaylar, - Manuel Fernandes'in açıklamaları, - Igor Cherevchenko açıkalamaları, Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Cherevchenko: - "Zor bir oyun olacak. Beşiktaş çok iyi durumda, çok iyi transferleri oldu"- "Beşiktaş'ın kalitesini önemsiyoruz" UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü hafta maçında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Igor Cherevchenko, zor ve güzel bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi. Karşılaşma öncesi Bakovka Lokomotiv Tesisleri'nde düzenlenen ve futbolcu Manuel Fernandes'in de katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cherevchenko, "Zor bir oyun olacak. Beşiktaş çok iyi durumda, son zamanlarda çok iyi transferleri oldu ve çok güzel oynuyor. Bu yüzden çok güzel bir maç bizi bekliyor" dedi. Rus teknik adam, öncelikli hedeflerinin kazanmak olduğunu vurgulayarak, grupta yer alan Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un da iyi takım olduğunu kaydetti.Cherevchenko, Beşiktaş'ı, takım ve oyun kalitesi olarak önemsediklerini belirterek, takımının da iyi oyunculardan kurulu olduğunu ve kendilerine güvendiğini dile getirdi.- Fernandes: "Heyecanlıyım"Lokomotiv Moskova'nın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes ise daha önce formasını giydiği Beşiktaş'a karşı oynamanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi.Fernandes, "Zor bir maç olacağına inanıyorum ama güzel geçeceğini düşünüyorum. Önceden Beşiktaş'ta birçok maçta kazanmak için oynadım, şimdi de Lokomotiv'in kazanması için çalışacağım. Eski arkadaşlarımı görmek beni mutlu edecek. Bu yüzden çok garip duygular içindeyim" ifadelerini kullandı. Türkiye ve Beşiktaş'ı özlediği yönünde daha önce açıklamalarda bulunan Fernandes, bir gazetecinin, yeniden siyah-beyazlı takımda oynamak isteyip istemeyeceği yönündeki sorusunu, "Beşiktaş'ta çok güzel yıllar geçirdim. Şu an için öyle bir düşüncem yok, çünkü üç yıllık kontratım var. Bu durumda böyle bir şey düşünmüyorum" diye yanıtladı. Öte yandan Lokomotiv Moskova, Bakovka Lokomotiv Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Lokomotiv Moskova Manuel Fernandes Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title