Haberler

Chelsea Teknik Direktörü Maurizio Sarri: Hazard Takımda Kalacak

Güncelleme:

Premier Lig ekibi Chelsea'nin Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Real Madrid'in ilgilendiği Hazard'ın takımda kalacağını duyurdu.

Real Madrid'in kadrosuna katmak istediği belirtilen Eden Hazard için Chelsea'de resmi açıklama yapıldı.

"TAKIMDA KALACAĞINDAN EMİNİM"

Hazard'ın takımda kalacağını vurgulayan Chelsea'nin menajeri Maurizio Sarri, "Hazard şu an Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri. Onunla sık sık konuştuk ve ayrılmakla ilgili bir şey söylemedi. Takımda kalacağından eminim" ifadelerini kullandı.

"OYUNCU SATARKEN..."

Chelsea'nin büyük bir kulüp olduğunu dile getiren İtalyan teknik adam, "Chelsea, Avrupa'nın en önemli kulüplerinden biri. Böyle kulüpler, bir oyuncuyu satarken aynı seviyede bir oyuncuyu kadrosuna katar, yoksa takımda tutar" şeklinde konuştu.

"EN İYİSİ OLABİLİR"

Maurizio Sarri sözlerini, "Hazard, Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri ancak daha da iyi olabilir. En iyisi de olabilir. Her şey ona bağlı" ifadeleriyle tamamladı.

Chelsea Teknik Direktörü Maurizio Sarri: Hazard Takımda Kalacak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eden Hazard Real Madrid Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (1)

HAK:

Adamın turşusunu kurdunuz, bir bıraksanız Avrupa'' nın en iyisi olacak ama Chelsea'' da bitirdiniz adamın kariyerini. . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title