Haberler

    Chelsea Paris Maçı Hangi Kanalda Chelsea Psg Maçını Canlı İzle Chelsea Psg Şifresiz 9 Mart 2016

    Chelsea Paris maçı hangi kanalda Şampiyonlar Ligi' 2. tur 2. maçında bu akşam Chelsea Psg ile karşılaşacak.

    Chelsea Paris maçı hangi kanalda Şampiyonlar Ligi' 2. tur 2. maçında bu akşam Chelsea Psg ile karşılaşacak. Chelsea PsG maçını canlı izle Chelsea Psg şifresiz mücadele saat 21: 45'de başlayacak. Chelsea Psg maçını veren kanallar 9 mart 2016

    Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselme maçları devam ediyor.

    Geçtiğimiz gün Real Madrid'in Roma'yı, Wolfsburg'un ise Gent'i eleyerek Çeyrek finale çıkmasının ardından 9 Mart Çarşamba günü kalan maçlar oynanmaya devam ediyor. Maçlar öncesinde sizlere muhtemel 11'leri, eksik cezalı listesini ve maçı canlı yayınlayacak kanalları aktarmaya çalışacağız.

    Günün maçlarında Fransa devi Paris Saint-Germain, 2-1 kazandığı maçın rövanşında İngiliz Chelsea'yi konuk edecek.  Chelsea Psg maçı canlı izle. Chelsea Psg maçı hangi kanalda. Günün diğer maçında ise Rusya ekibi Zenit, 1-0 mağlup olduğu ilk maçın ardından Portekiz temsilcisi Benfica'yı sahasında ağırlayacak.

    Chelsea  PSG maçını yayınlayan kanallar Şampiyonlar Ligi özetler yayınlanacak iki karşılaşma da TivibuSpor'dan yayınlanacak. Maçı yayınlayacak platforma gitmek için tıklayın. Zenit - Benfica 19: 00'da, Chelsea - PSG maçı ise 21: 45'te naklen yayınlanacak. Maçı canlı yayınlayacak kanalları ise UEFA şu şekilde açıkladı:

    Türk uydusundan yayın yapan Idman TV canlı izle nin her iki maçı da yayınlayacağı da karşılaşma öncesinde duyuruldu. Chelsea Psg maçını yayınlayacak kanallar diğer ise 2 TV Georgia, Arena Sport 1 Croatia, Arena Sport 1 Serbia, Arena Sport Bosnia and Herzegovina, BT Sport Europe, BT Sport Europe HD, BTV Action, BTV Action HD, BeIN Sports 3 France HD, Digi Sport 3 Slovakia, Dolce Sport 2, Football 1 Ukraine şeklinde sıralandı. Chelsea - Psg maçı şifresiz

    Chelsea'deki eksikler

    Chelsea'de Terry, Zouma ve Falcao'nun yoklukları kesin. Diego Costa ve Pedro'nun durumları ise maç saatinde belli olacak.

    PSG'de ise kadrodışı bırakılan Aurier'in dışında eksik bulunmuyor. Chelsea paris maçı hangi kanalda

    Chelsea Psg muhtemel 11'ler.

    Chelsea : Courtois, Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Baba, Matic, Mikel, Willian, Oscar, Hazard, Traore

    PSG : Trapp, Marquinhos, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell, Verratti, Matuidi, Thiago Motta, Cavani, Ibrahimovic, Di Maria

    Son 16 Turu programı ise şöyle:

    9 Mart:

    19.00 – Zenit (Rusya)-Benfica (Portekiz) (0-1)

    21.45 – Chelsea (İngiltere)- Paris Saint Germain (Fransa) (1-2)

    15 Mart:

    21: 45 – Atletico Madrid – PSV (0-0)

    21: 45 – Manchester City – Dinamo Kiev (3-1)

    16 Mart:

    21: 45 – Barcelona – Arsenal (2-0)

    21: 45 – Bayern Münih – Juventus (2-2)

    Chelsea Psg maçı hangi kanalda

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Paris Saint Germain Chelsea Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title