Haberler

    Chelsea, Galatasaray'a İki Oyuncu Önerdi!

    İngiltere Ligi ekiplerinden Chelsea, düşük bütçeli oyuncular arayan Galatasaray'a iki oyuncu önerdi.

    İngiltere Ligi ekiplerinden Chelsea, düşük bütçeli oyuncular arayan Galatasaray'a iki oyuncu önerdi. Fotomaç'ın haberine göre; iki genç oyuncusunu bu sezon deneyim kazanmaları ve yıllık ücretlerini ödememek için kiralamak isteyen İngiliz ekibi, forvet ve kanat oyuncusu bakan sarı-kırmızılı takıma Victor Moses ve Bertrand Traore'yi teklif etti. İki oyuncuyu da kiralık olarak göndermek isteyen Londra ekibi, sarı-kırmızılı takımdan herhangi bir bedel de istemedi. Galatasaray bedelsiz olmaları nedeniyle Moses ve Traore'ye sıcak bakarken yönetcilerin, yeni teknik direktörün belirlenmesinin ardından Chelsea'ye kararlarını bildirecekleri öğrenildi.

    Maliyetleri düşük

    Moses'ın yıllık ücretinin 1.9 milyon, Traore'nin ise 1.2 milyon euro olduğu belirtilirken, İngiliz ekibinin, 5'er milyon euro karşılığında oyuncuların satış opsiyonunu da vermeye hazır olduğu bildirildi.

    Bertrand Traore

    Henüz 21 yaşında olan ve gelecek vaat eden Burkina Fasolu santrfor oyuncusu 1.80 metre boyunda... Chelsea'nin alt yapısından çıkmış bir isim. 2013-14 sezonunda Hollanda'nın Vitesse takımına kiralanan Traore, geçtiğimiz iki sezon Chelsea'nin kadrosunda yer aldı. Fazla forma şansı bulamayan 21 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon çıktığı 18 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

    Victor Moses

    25 yaşında Nijeryalı futbolcu. Sol kanat ve forvet arkasında da görev yapabilen 1.77'lik oyuncunun asıl mevkii sağ kanat. Geçtiğimiz sezonu Slaven Bilic'in takımı West Ham United'da kiralık olarak geçiren Moses, 27 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Moses, 2012-13 sezonunda Chelsea'ye 11.5 milyon euro bedelle transfer olmasına rağmen, kendini gösteremeyerek kariyerini Liverpool, Stoke City ve West Ham gibi takımlarda kiralık olarak geçirdi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Fotomaç Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title