Haberler

Chelsea'deki Tecavüz Skandalının Merkezindeki Kadın Futbolcu Tüm Detayları Paylaştı

Güncelleme:

Chelsea'de 12 yaşındayken hocasının tacizine uğrayan kadın futbolcu Darcy Wells, hocası Shane Hughes'ün kendisine yaşattıklarını genç kızlara cesaret vermek için basınla paylaştı.

İngiltere'nin dünyaca ünlü kulübü Chelsea'nin genç kadın futbol takımında yaşanan taciz ve tecavüz skandalı, tüm dünyanın gündemine oturdu. O dönem Arsenal'den Chelsea genç kadın takımına imza atan ve olayın merkezinde yer alan Darcy Wells, yaşadıklarını ilk kez kamuoyu ile paylaştı. Şu anda 19 yaşındaki Darcy Wells, mükemmel bir kariyer planlarken, psikolojik tedavi görmesine neden olan olayları Daily Mail gazetesinden Adam Crafton'a anlattı.

TRAVMASINI PAYLAŞMA KARARI ALDI

Uzun süren randevu çabalarının ardından birçok kez konuşmaktan vazgeçen Darcy Wells, sonunda psikolojik travma yaşamasına neden olan çirkin olayı paylaşma yoluna gitti. Arsenal'den Chelsea genç kadın takımına ilk gittiğinde büyük umutları olduğunu belirten Darcy Wells "John Terry ve Jose Mourinho beni yakından takip ediyordu. Bana çok yetenekli olduğumu ve ileride başarılı bir kariyerin beni beklediğini söylemişlerdi. Ancak kendime mentor olarak seçtiğim Shane Hughes'ün bana yaptıkları tüm hayatımı alt üst etti" dedi.

"ÇOCUK OLDUĞUM İÇİN ÇOK KORKTUM"

Henüz 12 yaşındayken Arsenal'den ayrılarak Chelsea'nin yolunu tutan Darcy Wells, Shane Hughes'ü kendisine yol göstermesi için mentor olarak tutar. Birlikte çalışmaya başlayan ikiliden Shane Hughes'ün tavırları bir süre sonra değişir. Darcy Wells, yaşadıklarını "Shane Hughes bir süre sonra vücuduma dokunmaya başladı. Futbol ve antrenman ile ilgisi olmayan dokunmaların sayısı gün geçtikçe arttı. Daha sonra benden telefon numaramı istedi ve bana açık seçik mesajlar atmaya başladı. Daha 12 yaşındaydım… Çocuk olduğum için çok korktum. Bu nedenle yaptıklarını kimseye anlatamadım" şeklinde anlattı.

TACİZCİ TAKIMIN BAŞINA GEÇİNCE BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Telefonuna gelen açık seçik mesajları öğretmeninin fark etmesi ile ailesine haber verilen Darcy Wells, Shane Hughes ile çalışmayı bırakır. Yaşadıkları nedeniyle zor günler geçiren Darcy Wells'in performansında da düşüş yaşanır. Yavaş yavaş toparlanmaya başlayan Darcy Wells, Chelsea kadın futbol takımının başına Shane Hughes'ün getirilmesi ile bir kez daha şok yaşar.

ANTRENMAN SAHASINDA TECAVÜZ ETTİ

Takımın başına geldikten sonra Darcy Wells'e karşı tacizleri artan Shane Hughes, genç kıza antrenman sahasında defalarca tecavüz eder. Aralarında geçenleri kimseye anlatmaması için Darcy Wells'i tehdit eden Shane Hughes, hakkında soruşturma başlatılmasının ardından görevinden istifa eder.

KIZ KARDEŞİNE DE TACİZDE BULUNMUŞ

Darcy Wells, Shane Hughes'ün sadece kendisine taciz ve tecavüzde bulunmadığını, o dönem 16 yaşında olan kız kardeşi Paris'in de telefonunu istediğini söyledi. Benzer tacizleri kardeşine de yaptığını belirten Darcy Wells, şunları söyledi:

"Ben henüz 12 yaşında olduğum için korkudan konuşamadım. Ancak kardeşime de benzer hareketlerde bulununca Shane Hughes'ün maskesi ortaya çıktı. Mahkemeye çıkarılan Shane Hughes, işinden istifa etmek zorunda kaldı. Ben ise yaşadıklarımı hiçbir zaman unutmadım. Psikolojim bozulduğu için okulu bırakmak zorunda kaldı. Chelsea'deki kariyerim de pek iyi gitmedi. Bir türlü kendimi toparlayamadım. Daha sonra psikolojik tedavi görmek için hastaneye yattım. Ancak hayatım bir kez mahvolmuştu. Yapmak istediğim hiçbir şeyi hayata geçiremedim. Umarım bu anlattıklarım benim gibi taciz ve tecavüz mağduru genç kızlara cesaret olur. Onlar da yaşadıklarını iğrenç olayları anlatmaktan korkmazlar. Çünkü korktuğunuz zaman işer daha da kötüye gidiyor."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Daily Mail Chelsea Komik - İlginç Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

gevrı yatmaz:

sen boyle gıyınırsen herkes boyle yapar

4
83
yanıtYanıtla
muurat:

12 yaşından bahsediyor mal of the gevri.

yanıt13
yanıt0
Horoz:

kadınlarda bu tahrikkarlık oldugu müddetçe erkeklerleri frenlemek hiç kolay değil nefis aynen kuduz köpege benzer,kadınlar korumasız dolaşmamalıdır,tavsiyem budur.

13
39
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Geçen yıl ingilterede bırakın kız cocuklarını erkek çocuklarına Antrenorlerı tarafından tecavuz edilmişti bınlerce cocuk domino taşı etkısıyle ıtıraf eti bunlardan bazılarıda çok unlu futbolcu avrupa avrupa dıyenlere kapak olsun ahlaksızlıgın dını imanı olmaz bizde bır varsa onlarda on vardır bunları tanıyan bırı olarak söyliyeyim

36
6
yanıtYanıtla
SON OSMANLI:

REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ

7
29
yanıtYanıtla
mem:

Şimdi senin makatından duman çıkıyor diye illa birilerinin o ateşi söndürmesi mi lazım? 15 yaşın altındaki çocuklara kim ilişirse cezası idam olmalı. . . başka çözümü yok. . . .

yanıt6
yanıt0
Tansu kaya:

İnsanmısın sen be ? 12 yaşındaki bir çocuğa insanım diyen birinin nasıl nevsi uyanır ? sizin gibi geri zekalıların eserleri bunlar övününüz beyfendi eserizizle olmayan insanlığınızla. . . buraya uzun uzun yazardım da anlamak için insanlık adamlık gerektiricek babası yaşındaki adamın kızı yaşındaki kıza nevsi uyansu namus kızlardan sorulsun nasıl bir vijdana sahipsiniz nasıl bir insanlık.

yanıt4
yanıt0
Zehra:

Sen böyle gezersen ne demek yaa. Sizin kızınız kız kardeşiniz yok mu ne alakası var bu nasıl bi zihniyet ya. Siz bi erkek olarak bi çıplak kadın görseniz direkt tecavüz mü edersiniz yani bunu mu demek istiyorsunuz. Nasıl iğrenç sapık bi zihniyet bu

28
6
yanıtYanıtla
ESCOBAR:

SAPIKLIK KAVRAMININ BILINCINDE OLSAYDINIZ BÔYLE SACMA YORUM YAZMAZDINIZ. MAL KAFALAR MADEMKI SAPIKLARIN YOGUN OLDUGU BIR DEVIRDE YASIYORUZ DECOLTE KIYAFETLERLE ERKEKLERI TAHRIK ETME NOKTASINDA BEDEN TESHÎRÎ YAPMAKTA NEDÎR ?BÎR BAYANIN BEDEN SERGÎLEMESÎ NORMAL BÎR DAVRANISMIDIR AHLAKÎMÎDÎRÔZGÛRLÛK ADINA ÎC CAMASIRLARINIZI GÔSTERÎRSENÎZ SONUCLARIDA BÔYLE OLUR.

yanıt7
yanıt14
Onur:

Cocuklara zarar verenleri arabanin arkasina baglayip süründüreceksin. ölse bile devam edeceksin sehirde gezdireceksinki ibret olsun.

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title