Haberler

Chelsea - Barcelona Maçını Yöneten Cüneyt Çakır Beğeni Topladı

Güncelleme:

Şampiyonlar Liginde oynanan Chelsea - Barcelona maçını yöneten Cüneyt Çakır, verdiği doğru kararlarla beğeni kazandı.

Barcelona'nın Chelsea deplasmanından 1-1'le döndüğü gecede Cüneyt Çakır geceye damga vuran isimlerden biri oldu…

75. dakikada Messi ile golü bulan Barça'da pozisyonun başı bir hayli ilginç oldu. Luis Suarez topla beraber rakip ceza sahasına daldı, Rudiger ile ikili mücadele sırasında kendini yere bırakan Uruguaylının hareketine Çakır ikna olmadı.

Oyun devam ederken, Chelsea'de Christiansen bir anda pas hatası yapınca Iniesta'nın hamlesi ve asisti Messi'yi golle buluşturdu.

SUAREZ'İN YANINA GİDİP SARI KART GÖSTERDİ

Gol sevincinin ardından Çakır hemen Suarez'in yanına gidip, aldatmaya yönelik hareketi sarı kartla cezalandırdı. Cüneyt Çakır'ın bu hareketi İspanya basınında övgü aldı.

Türk hakemin oyunun akışını bozmaması ve akabinde golün gelmesi yankı uyandırdı. As Gazetesi, Mundo Deportivo ve Sport Gazeteleri başta olmak üzere birçok internet sitesi bu pozisyona geniş yer ayırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cüneyt Çakır Luis Suarez Barcelona Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

AAA:

TÜRKİYENİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ EN KARİYERLİ HAKEMİ ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALLERİNDE YARI FİNALLERİNDE DÜNYA KUPASI FİNALLERİNDE AVRUPA ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDE DÜDÜK ÇALIYOR HİÇ BİR TÜRK HAKEMİ BU BASARIYI YAKALAYAMADI

12
1
yanıtYanıtla
Reis:

Türkiye''de neden kötü? Sebebi açık. Geçmişten günümüze gelen futbol lobileri. PFDK, MHK, medya hepsi bu lobilerce yönetiliyor. Hakemler yoğun baskı altında. Bu şartlarda sağlıklı maç yönetmeleri beklenemez. Bu lobiler bitmedikçe futboldaki ilerleme kısıtlı olur, anadolu takımları da önü hep tıkanır. Bu lobiler de işin içinde bu kadar paralar dönüyor iken ben gidiyorum demezler.

11
0
yanıtYanıtla
muzzy:

cunku Turkiyede futbol yok adam yurt disina cikinca futbolu goruyor o yuzden dogru yonetiyor. bu kadar acik.

9
1
yanıtYanıtla
misafir:

Türkiye de kafa karışık , çünkü maç yayın kanalı için yukarıdan ayar çekme var. hakemler rahat değil.

7
0
yanıtYanıtla
Black Eagle:

bjk-fb maçı hakemi çakır oldu. fb yüzde bir milyon kazandı. Gs-fb maçında da hakemdi. Gs nin (Hasan ELİ nin elle avuçladığı topa) yüzde 5 milyon penaltısını vermeyen, Belhandayı uyduruktan atan hakemdi. Eski bir gs-fb maçında fb lehine taçtan gol vermişti. Geçmiş olsun bjk şimdiden.

4
2
yanıtYanıtla
Top ustası:

Türkiyede maç sshada oynanmıyor sahada oynanan macta bayern münich macında gördük sahada oynanan maclarda hakemlerde böyle sshada olur düşüncesi başja yerde olmaz anlarsınız

5
0
yanıtYanıtla
aynen:

avrupanın en kötü takımı seçilen vardar a elenen ama tr de hep ağlayan bir fb ve aykut var

yanıt0
yanıt0
EMCEKARE ((:

Akıllı adamın hali bir başka oluyor be

3
0
yanıtYanıtla
Funniest boy:

Hakem çakır Verdiği sari karta, Chelseali arkada?im gülerekta yerde dü?du

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title